Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túl "nyers"?
hát ha a büdös életben nem látott még, akkor sehogy ne vegye fel a kapcsolatot velem online.
20L
Az utolsó válasz egy b.szott hülyeség már bocs.
20L
Bár fiú vagyok, de gondoltam válaszolok:)
Egyszer felvettem így egy lányt msn-re. Totál véletlenül láttam meg egy közösségi oldalon, nagyon szimpatikus volt, jól is nézett ki, aztán felvettem msn-re. Szó szerint nem tudom mi volt az első mondatom, de őszintén leírtam neki, hogy ki vagyok, véletlenül megláttam, aranyos/szimpatikus (nem tudom már mit használtam), és hogy megismerkednék vele. Arra, hogy élőbe találkozzunk gyakorlatilag 0% esély volt, szóval valahogy lépnem kellett. Az elején elég nehezen ment a beszélgetés, látszott, hogy nem foglalkoztatja a dolog, de kivártam egy alkalmat amikor nagyon jó hangulatba beszélgettünk, akkor megkérdeztem, hogy lenne-e kedve eljönni velem valahova. Igent mondott, találkoztunk, de kapcsolat végül nem alakult ki (teljesen más ok miatt), de akár alakulhatott is volna.
Ha látsz egy lányt így a neten akivel nincs lehetőség élőbe találkozni akkor egy próbát megér. Ennél másabb szöveget nem nagyon mondhatsz neki ha már felvetted mert úgyis megkérdi, hogy ki vagy, és miért vetted fel, kitalálni valami indokot meg nem érdemes, mert csak rontasz az amúgy se túl biztató helyzeten (mert ugye az előző válaszokba is látszik, hogy nem feltétlen jön be ez a lányoknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!