Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztalyban, aki mindenkit szolongat. ENgem is nagyin sokszor, naponta kegalabb otszor odajon hozzam, es addig szolongat, mig oda nem nezek, majd kozli, hogysemmi. AKArhanyszor meglat, valamit mond nekem, azt is mondta mar, hogy jajj de szep vagy.elhitted. hehe. Aztan elment. MEg egyszer bevittem egy yoohoo and friends figurat a suliba, meg tavaly, es az egyik nao idejott hozzam a fiu, hogy latta a yoohoo and friends reklamot, es h eszebe jutott, biztos nekem is van csomi olyan figuram. De nem emlitettem, nem is lathatta, hogy yoohoo figura volt nalam, megis tudta...olywn is volt hogy nekemjott az oriasi taskajaval, persze ne ugy h fajjon, csak viccbol. Rajzon elottem ul, es folyton hatrafordul, elveszi a cuccaimat, es ora vegen vissza is adja. Egyszer a tanar rank is szolt. Tegnao farsang on pedig tombolaosztasnal egymassal szemben ultunk, es kb otszor ramnezett, de nem vsak egy pillanatra, hanem kb 10 masodpercre, de mindig en kaptam el a fejem, aztan pedig atultem mashova, mert elegge zavarban voltam. Szoval szerintetek?
2016. jan. 30. 21:35
 1/8 anonim válasza:
Hát a többiekkel is ugyanígy bánik? Őket is szokta bámulni, meg ilyenek. Ha nem akkor valószínű ,hogy valamilyen értelemben különleges vagy neki. Bár az kérdéses ,hogy barátilag vagy mert kedvel.
2016. jan. 30. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, csak a haverjait szokta szorakoztatni leginkabb ezzel a "semmi"-zessel. Bamulni dzerintem senkit sem szokott. Meg egyszer emlekszem, mobiloztam a teremben, felemallt, aztan megkerdeztem, hogy most mit csinal, es azt valaoszolta:

"Csak megneztem mit csinalsz...mert.....mert erdekel a szemelyes eleted"

2016. jan. 30. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Meg mindig elveszi a sapkamat, es nagyin nehezen adja vissza. Ketszer mar fel is vette. Meg amikor indulnek haza, feltart a hulyesegeivel.
2016. jan. 30. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem.. szerintem csak húzza az agyadat...én is szoktam ilyet csinálni :D
2016. jan. 30. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Atya világ, hány évesek vagytok? (bizonyos korban nem gáz, szóval csak kérdezem)

Ha más lányokkal nem csinálja ugyan ezt, akkor biztos szeretne valamit ;)

2016. jan. 31. 00:12
 6/8 A kérdező kommentje:
13/l
2016. jan. 31. 09:22
 7/8 anonim válasza:
Szoktál beszélni vele fb?
2016. jan. 31. 19:53
 8/8 anonim válasza:

hát nálunk is volt egy ilyen fiú az osztályba :D

csak játsza az eszét unatkozik ne is vedd fel miket csinál mert szerintem egyáltalán nem érdeklődik felőled , lehet neekd tetszik és ezeket a jeleket te igy veszed :)

20/L

2016. febr. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!