Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy csak szórakozik-e velem, vagy tetszem is neki valamennyire. Mit tegyek?
Nyár közepe óta ismerem a lányt, de még sosem találkoztam vele(sajnos). Neten szoktunk beszélgetni. én mindig keresem a társaságát, sajnos ő nem szokott rám írni, viszont ha én igen, akkor normális és közvetlen.
Nyáron küldözgetett képeket magáról és most nem rég is egyet.
De nagyon nem tudom eldönteni, hogy mi a helyzet. Lassan már nem igazán lesz motivációm ráírni, ha ő nem viszonozza valamennyire.
Elhívni bárhová meg félek, mert valószínűleg azt mondaná, hogy nincs ideje, ami egyrészről igaz, másrészről szerintem meg nem.
Ha bejönnék neki, akkor azt honnan tudhatnám meg? Nincs sem baráti, sem semmilyen kapcsolat, akin keresztül, szóval ez kilőve.
Igen, nagyon nehéz elengedni.
Ebben a meg majd találok valakit dologban sajnos meg már nem tudok hinni, pont emiatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!