Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelent? Tetszem neki? 13/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú, osztálytársam, aki az utóbbi idõkben eléggé cukikat ír nekem (pl. Te nagyon szép vagy, nagyon szeretlek, aludj jól, utálom ha szomorú vagy meg ilyenek), de nem tudom kivenni hogy most tetszem e neki vagy csak barátként tekint rám...
Iskolában simán viselkedik van hogy kedves, meg viccelõdni is szokot... De gonoszkodni egyáltalán nem.
Csak hát elvileg tetszik neki valaki (nekem nem mondja el ki de bizti nem én mert különben nem mondaná el nekem :p ) ès nem értem hogy most miért szórakozik.
Ti mit gondoltok?
2015. okt. 28. 18:58
1/2 anonim válasza:
Tetszel neki! És azért nem mondja el neked h ki tetszik mert az te vagy. Fogadd meg a tanácsom, ha tetszik neked akkor csak mond el neki.
2/2 anonim válasza:
Tipikus tetszik a lány de félek bevallani szindróma, egyértelműen tetszését nyilvánítja ezekkel a "jelekkel" csak amikor oda kerül a sor nem meri még bevallani, kell egy kis idő ilyenkor, hogy megnyíljon :) 100% hogy bejössz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!