Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha az exem bátyjána...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem bátyjának tetszem?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja jártam egy tőlem 4 évvel fiatalabb fiúval, sajnos a szülei miatt szakítanunk kellett, mert túl kicsinek tartották hozzám képest. Aztán most pár napja elkezdtem beszélgetni a 19 éves bátyjával, aki mellesleg nagyon helyes, és most tudtam meg, hogy körülbelül ugyan akkor szakított a barátnőjével, amikor én az öccsével. Nem ugyanabban a városban lakunk, viszont van pár közös ismerősünk abból a faluból ahol ő lakik, és tegnap hallottam az egyik sráctól, hogy tetszem neki. Rákérdeztem, persze tagadta, jött a 4 éves korkülönbséggel, meg hogy teljesen más körökben mozgunk,nem is működne. Túl tettem magam rajta, felajánlotta, hogy segít kibékülni az öccsével, akit egyébként még mindig szeretek, elfogadtam a segítségét, írta, hogy "holnap írok,most lefekszem, mert reggel 4kor kelek. de holnap szivesen adok pár tanácsot :)" és azóta sem ír. Mi lehet a baj?

#sógor #exem testvére
2015. jún. 3. 16:46
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ha segítene kibékülni az öccsével, akkor csak nem mozdulna rád. Meg amúgy is, tuti összeugrasztanád őket azzal, hogy most meg összejönnél a bátyjával. :D Ha meg azt mondta, hogy nem tetszel neki és meg is indokolta, és te még szereted az öccsét akkor mi a kérdés? :D Lehet csak udvariasságból mondta, hogy segít és közbe más dolga volt és elfelejtett írni, mert neki nem olyan fontos. Ne loholj utána :)
2015. jún. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!