Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
13 éves fiú vagyok és van egy osztályTársam aki nagyon tetszik és tapasztaltam pár jelét annak,hogy ő is viszonozza:sokszor szokott nézni és amikor odanézek elfordítja a fejét,sokszor szeretne velem beszélgetni,és a múltkor az egyik haverom azt mondta,hogy én tetszem annak a lánynak,valamint a múltkor kiderült,hogy egy másik lánynak az én egyik haverom tetszik és ezt is észrevettem pedig jóval kevesebb jele volt,
Szerintetek tetszem neki? Ha igen mit tegyek?
Menj oda hozzá és mondd ezt: "SZ*PJ LE SZÉPSÉGEM!!!!"
Vagy ezt: "Szopj@d le a zacsit, szolgáld fel a vacsit!"
Ezekből kiderül, hogy bejössz-e neki. Ha leszop akkor sínen vagy.
ne hallgass az első válaszolóra H*LYE B*ROM
menj oda hozzá beszélgetni, kezdeményezni stb:)
2 es köszi a választ!
1 es elég nagy paraszt,barom lehetsz
Még várom a válaszokat
4es köszi a választ
5ôs persze,hogy lehetsz akár mêg disznó etető is
#1 vagyok!
Látom öcsi te elég érzékenyen veszed a trollkodásaim. Nem gondoltam komolyan, csak unatkozok.;)
Nah de viccet félretéve, szerintem ne sokáig elmélkedj ezen, mert a szerelem is múlik. Ha ott a lehetőség ragadd meg. Melleseleg te ismered a lányt, beszélgetsz vele, szóval csak meg kell mondani neki a tuti frankót, hogy bejön neked, aztán elhívod valahova. De ne sokat tökölj, minél előbb mondd meg, amíg tetszel neki. Nah további szép napot.;)
Utolsó! Köszi a választ!
Nem igazán vettem komolyan csak azért az első komment kicsit durva volt de egyébként azt sem vettem komolyan.mégegyszer köszi a választ!
Még várom a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!