Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi? Tetszem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Tetszem neki? Vagy most miiii? Összezavarodtam

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki az egyik legjobb barátom, és hát...én szeretem. És nem tudom, hogy ő ezzel hogy van, mert észrevettem, hogy ha egymás mellett ülünk, mindig hozzámér valahogy, esetleg játékosan meglökdös mikor egymás mellett ülünk, de tegnap például kétszer a vállamra hajtotta a fejét, de nagyon rövid időre. Amúgy a többi csajjal is jól elvan, hülyéskednek,(néha a hajukat is fonja, ami így leírva elég hülyén néz ki:D ) de velem valahogy más (vagy csak beképzelem?). Mi is sokat hülyülünk, de nem tudom...más. Hozzámér, néha a hajamat is piszkálja. Kicsit nagyon összezavarodtam. Segítséééég :D

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat

Lány

2015. máj. 28. 18:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
fontos lenne tudni hogy inkább olyan gyerekesen csinálja ezeket vagy komolyabban? :D
2015. máj. 28. 18:43
 2/28 A kérdező kommentje:
Hűűű, az a baj hogy én sem tudom. Most épp semmit nem értek O.o :D
2015. máj. 28. 18:45
 3/28 anonim válasza:
100%
Ha más lányokkal ezt csinálja, akkor ugyanolyan. Csak te mivel szereted máshogy érzed. Mintha te jobban érdekelnéd mint más lányok:) velem is volt már ilyen, és rádöbbentem, hogy ugyanazt csinálja mással, mint velem, és csak beképzelem, hogy velem jobban foglalkozik, és jobban szeret mint mást, mert ez különleges. Hát nem így volt.:D de figyelj. Lehet igazad van, és tetszel neki. De tapasztalataim alapján.. Nekem nem:) 15/L
2015. máj. 28. 18:47
 4/28 A kérdező kommentje:
A többi lánnyal valahogy gyerekesebb, de lehet, hogy most csak azért látom így, mert én meg beleestem fülig :D
2015. máj. 28. 18:47
 5/28 A kérdező kommentje:

Juuuuj, köszönöm, hogy ilyen gyorsan kaptam is válaszokat. Szerintem nem bírnék magammal és kétpercenként bámulnám a feltett kérdésemet, meg persze, hogy jött e más válasz :D

Áááááá, megőrülök ettől az érzéstől. Ez a szerelem izé idegesítő :D

2015. máj. 28. 18:50
 6/28 anonim ***** válasza:
hát ha szereted akkor éreztesd azt hogy a többi lány nem biztos hogy így áll hozzá mint.. szóval legyél más vele mint a többi,persze pozitív értelemben szóval ne tépd le a fejét ha rád hajtja vagy ilyesmi :D
2015. máj. 28. 18:57
 7/28 A kérdező kommentje:
Igyekeztem eddig is, csak nem akarok tolakodó lenni, meg nem is vagyok jártas a dologban :)
2015. máj. 28. 19:00
 8/28 anonim ***** válasza:
figyelj jobban a részletekre, hátha leszűrsz valamit amit csak veled csinál :)
2015. máj. 28. 19:06
 9/28 A kérdező kommentje:
Hát amit írtam, hogy a vállamra hajtotta a fejét kétszer és azt pl nem csinálta mással. De nagyon rövid ideig volt, szóval nem értem. Meg szorosan mellettem ül, és valahogy mindig hozzám ér, nem távolodik. És megérint beszélgetés közben, karon, vállon, meg ilyenek. Meg az is iszonyat cuki, hogy sokáig nézünk egymás szemébe és mosolygunk :3 Úúúúú,segítség. Azt hiszem komolyan szeretem :3
2015. máj. 28. 19:12
 10/28 anonim ***** válasza:
az apró érintések és a szemkontaktus nagyon hasznos dolgok ha az ember szeretne rögtön szimpatikus hatást kelteni ( talán a pincéreket tudnám hétköznapi példaként hozni akiknek foglalkozni kéne ezzel, bár a legtöbb nem törődik ilyesmuvel sajnos pedig szerintem fontos). Az hogy ezt több ideje csinálja szerintem arra utalhat hogy szeretne jóban lenni mindenképpen de még nem feltétlenül döntötte el teljesen hogy mit akar...de ez csak az én véleményem :D
2015. máj. 28. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!