Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi? Tetszem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Tetszem neki? Vagy most miiii? Összezavarodtam

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki az egyik legjobb barátom, és hát...én szeretem. És nem tudom, hogy ő ezzel hogy van, mert észrevettem, hogy ha egymás mellett ülünk, mindig hozzámér valahogy, esetleg játékosan meglökdös mikor egymás mellett ülünk, de tegnap például kétszer a vállamra hajtotta a fejét, de nagyon rövid időre. Amúgy a többi csajjal is jól elvan, hülyéskednek,(néha a hajukat is fonja, ami így leírva elég hülyén néz ki:D ) de velem valahogy más (vagy csak beképzelem?). Mi is sokat hülyülünk, de nem tudom...más. Hozzámér, néha a hajamat is piszkálja. Kicsit nagyon összezavarodtam. Segítséééég :D

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat

Lány

2015. máj. 28. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
elmehetnétek valahova együtt csak mint barátok. Egyébként nemhiszem hogy kockára tennéd a barátságotokat azzal hogy megmondod neki hogy érzel iránta valamit.,elvégre a barátság az őszinteségről is szól :)
2015. máj. 31. 20:07
 22/28 A kérdező kommentje:

Pénteken megyünk strandra^^

Amúgy ma ebédszünetben végig egymás mellett ültünk és a vállán volt a fejem (megfordítottuk a helyzetet, múltkor ugye pont fordítva volt :D) és megfeleztük a fülhallgatóját és hallgattunk zenét és dumáltunk :3 És kitett instára egy képet, hogy ott fekszem a vállán :) :3 *-* <3

2015. jún. 3. 18:10
 23/28 A kérdező kommentje:
DE EZ MOST AKKOR MIIIII? :'D
2015. jún. 3. 18:11
 24/28 anonim ***** válasza:

Megbolondultál, sajnálom

Mostmár csak az lehet gyógyír ha nagyon(!) egyértelmű jeleket adsz vagy elmondod!

Ez a kombinálás meg hogy beleéled magad ez nagyon rossz!Tapasztalat! Lépj!!!

2015. jún. 6. 14:00
 25/28 A kérdező kommentje:
Ajjj, tudom, hogy nem jó találgatni, meg nekem sem jó, hogy olyan sokértelmű a helyzet, csak nem merem elmondani neki :c
2015. jún. 9. 14:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Elmondtad neki, ha nem szerintem mond el nekem be vált. Ugyan ez volt az esetem amúgy.... És most boldogabb vagyok mint valaha!!
2015. jún. 23. 20:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Lépj!! Nagyon gyorsan!!
2015. jún. 23. 21:01
 28/28 A kérdező kommentje:
Na, pontosan most van vége a sztorinak.
2015. szept. 2. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!