Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszem a barátom haverjának....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a barátom haverjának. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja együtt vagyunk. A haverja már mikor összejöttünk a barátommal, rám írt egy héttel utána. Aztán fokozatosan elkezdett rám nyomulni, találkozni akart meg egy csomót bókolt de én kiosztottam, hogy hogy lehet ilyen, mikor a barátjával járok, de azt mondta, hogy neki megéri, mert nagyon tetszek neki. Ő 18 éves. A barátom persze tud róla, hogy ilyeneket írkált nekem, de nem foglalkozott vele különösebben, mert tudja, hogy nem csalnám meg. Dr a haverjáról meg van a véleménye... nem is beszél vele nagyon. Aztán a haverjával 2 hónapig nem beszéltünk, most pedig egy hete rám írt megint. Mindennap beszélünk, olyanokat ír, hogy csak én tudnám boldoggá tenni. (Az a két hónap alatt se érdekelte másik lány, csak én.) Nagyon tetszik, hogy így gondolkodik és aranyosnak tartom. Úgy érzem, hogy kezd nekem is tetszeni... De nem mutatom a jelét egyáltalán. A barátommal sem szeretnék kiszúrni, én nem vagyok ilyen. (Barátom egyébként 17 éves). Én 16 leszek nemsokára. A haverja pedig 18. Szerdán találkozok a barátjával. Ne mondjátok, hogy ne tegyem, mert valahogy nem bírom ki, hogy ne. Ha rám nyomul (nem szexuálisan, azt úgy sem akarná még), kisebb dolgokra gondolok, akkor mit tegyek? Nem hiszem, hogy pl ha megcsókolna akkor nem csókolnék vissza... Viszont ez a barátommal szemben nagy árulás lenne. Ti mit tennétek a helyemben? Bunkó válaszoktól kíméljetek... Az értelmeseket köszönöm. ❤ (És: nem, nincsenek jóban annyira!)

2015. júl. 20. 22:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem mennék el és elküldeném a p_csába azt a srácot aki igy nyomul rád
2015. júl. 20. 22:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Tegyél faforgácsot a kukába.
2015. júl. 20. 22:48
 3/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel azt bizonyítja, hogy tényleg érdeklem és tetszem neki. A barátommal már 3 hete nem találkoztunk, mostanába nem írja, hogy találkozni szeretne. Persze facebookon mindennap beszélünk, de akkor is. Szerintem azért nem írja, hogy találkozzunk, mert mostanában sokat vitázunk mindenen. De egyszerűen kezdek belőle kiábrándulni, és annál inkább tetszik a haverja, mert sokkal többet törődne velem, és értelmesebb sokkal. Egyszerűen megfogott azzal, hogy ilyen érett a gondolkodása, és hogy tényleg ennyire érdeklem őt. A barátom persze nagyon szeret, de akkor sem tud velem "bánni", vagy hogy mondjam. Kissé gyerekesnek tartom, hiába 17 éves. Mondjuk ez lehet azérrt van, mert még rajtam kívül csak egy kapcsolata volt, és kissé félénk. De azért már 4 hónap után...
2015. júl. 20. 22:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Addig ne k*rvázz le, amíg fogalmad sincs a kapcsolatomról!
2015. júl. 20. 22:53
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg szakítani kell ....
2015. júl. 20. 22:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten még szeretem, és nem tudom, hogy tudnék-e vele szakítani. Lehet, hogy ez csak egy fellángolás, hogy így megfogott a haverja... Nagyon remélem, de egyelőre ezellen nem tudok tenni semmit. Sajnos.
2015. júl. 20. 22:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Maga az hogy azt írod hogy szerinted visszacsókolnál már fejbe megcsaltad a barátod gratula.
2015. júl. 20. 22:58
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke, de legalább őszinte vagyok.
2015. júl. 20. 23:00
 9/19 anonim ***** válasza:
a megcsalás az megcsalás.. ha nem tetszik a jelenlegi kapcsolatod és nincs kedved erőt feccolni a javítására, akkor szakíts, majd találkozz a másikkal. De ha nem így csinálod, akkor meg ne csodálkozz, ha lek**váznak.
2015. júl. 20. 23:01
 10/19 anonim ***** válasza:

A stílussal nem, de a mondandójával egyetértek az Ar... (bocs, hogy nem írom ki :D) nevű válaszolóval. Ha nem tartják a kapcsolatot, akkor itt nem ő követ nagy árulást (bár nem illik, akiről tudja, hogy van pasija) hanem te jössz ki a legrosszabbul - jogosan.

Annyi lenne a helyes menete, hogy a barátoddal megbeszéled a dolgokat és - ha nem terelődik helyes irányba a kapcsolatotok - akkor szakítasz. Közben ne menj már randizgatni. Akkor legalább tudjon róla mindenki és legyen tiszta a kép mindhármatok számára, ne hazugságokra építkezz, mert összedől.

2015. júl. 20. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!