Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszem a barátom haverjának....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a barátom haverjának. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja együtt vagyunk. A haverja már mikor összejöttünk a barátommal, rám írt egy héttel utána. Aztán fokozatosan elkezdett rám nyomulni, találkozni akart meg egy csomót bókolt de én kiosztottam, hogy hogy lehet ilyen, mikor a barátjával járok, de azt mondta, hogy neki megéri, mert nagyon tetszek neki. Ő 18 éves. A barátom persze tud róla, hogy ilyeneket írkált nekem, de nem foglalkozott vele különösebben, mert tudja, hogy nem csalnám meg. Dr a haverjáról meg van a véleménye... nem is beszél vele nagyon. Aztán a haverjával 2 hónapig nem beszéltünk, most pedig egy hete rám írt megint. Mindennap beszélünk, olyanokat ír, hogy csak én tudnám boldoggá tenni. (Az a két hónap alatt se érdekelte másik lány, csak én.) Nagyon tetszik, hogy így gondolkodik és aranyosnak tartom. Úgy érzem, hogy kezd nekem is tetszeni... De nem mutatom a jelét egyáltalán. A barátommal sem szeretnék kiszúrni, én nem vagyok ilyen. (Barátom egyébként 17 éves). Én 16 leszek nemsokára. A haverja pedig 18. Szerdán találkozok a barátjával. Ne mondjátok, hogy ne tegyem, mert valahogy nem bírom ki, hogy ne. Ha rám nyomul (nem szexuálisan, azt úgy sem akarná még), kisebb dolgokra gondolok, akkor mit tegyek? Nem hiszem, hogy pl ha megcsókolna akkor nem csókolnék vissza... Viszont ez a barátommal szemben nagy árulás lenne. Ti mit tennétek a helyemben? Bunkó válaszoktól kíméljetek... Az értelmeseket köszönöm. ❤ (És: nem, nincsenek jóban annyira!)

2015. júl. 20. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

15 eves vagy, nem kellene igy viselkeni bar a te eleted, nem szolhatok bele

De ha elmennel vele talalkozni ugy, hogy a baratodat nem lattad hetek ota, eleg nagy kitolas lenne, velem ha ilyet csinalna a baratom, akkor lehet szakitanek vele.. a baratoddal vagy egyutt, ot szereted elvileg, akkor mondd meg a havernak, hogy ez soha nem lehet mas. Egyebkent a fiuknal, a haverom csaja tabu.

Ha kozeledne feled (pl csok) akkor neked kell tudnod mit kell tenni. Ha viszonzod a csokjat, megcsalod a parod es ha kiderul, lehetseges, hogy elveszted.

16L

2015. júl. 20. 23:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem titkolózok a barátom előtt. Tudja, hogy találkozok a haverjával, de megbízik bennem, tudja, hogy nem csalnám meg... ha mégis megtenném, elmondanám neki...
2015. júl. 20. 23:13
 13/19 anonim ***** válasza:

"és annál inkább tetszik a haverja, mert sokkal többet törődne velem, és értelmesebb sokkal"

"kissé gyerekesnek tartom"

Miért vagytok még együtt? :D Láma...

2015. júl. 20. 23:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok, úgyhogy nyomod itt a kettős játszmát, mint a ribik, ezen nincs mit szépíteni.....
2015. júl. 20. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:

"de megbízik bennem, tudja, hogy nem csalnám meg"

Jajjajj, az előző soraid alapján nem olyan biztos ez... Ne álltasd már magad, nem vagy szent!

2015. júl. 20. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem a barátodnak hanem neked van gyerekes felfogásod. Ha elég érett lettél volna, már akkor lepattintod a haverját, mikor a legelső konkrét utalást kaptad arra hogy hajt rád. Ne haragudjon már meg a világ, de minek bájologsz másik csávónak, ha van pasid?

Most már nem tudsz mit tenni, elszúrtad a kapcsolatod azzal hogy hagytad elcsábíttatni magad. Szakíts a pasiddal és süllyedj el szégyenedben. Ha van benned egy kis gerinc, nem jössz össze a haverjával.

2015. júl. 21. 00:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt ne felejtsd hogy ha így csapja a szelet egy foglalt lánynak ne lepődj meg hogyha esetleg összejöttök, szakítotok és már lesz "B terv" csaj.
2015. júl. 21. 00:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért "csapja a szelet", mert nincs jóba a barátommal. Azóta meg pláne nem kedveli, mióta ismer engem. Két napja bevallotta, hogy soha nem kedvelte a barátom, csak a hülyeségein röhögött, egyébként egy elviselhetetlen személyiségnek tartja. Tehát igazából soha nem voltak igaz barátok. Egy igazi barátjával ezt soha nem tenné meg, annyira már ismerem. És ő sem tehet róla, hogy ennyire tetszek neki, nem ítélheti el ezért senki. Nem ő az első eset, akit egy foglalt lány fog meg. Ez van.
2015. júl. 21. 01:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó válaszoktól kíméljünk?

Te vagy bunkó...hogy tehetsz ilyet a barátoddal? És még csak 15 vagy, de már ezt csinálod..

Elég kislány vagy te egy kapcsolathoz. Ha normális lennél, eleve szóba se állnál egy ilyen sráccal se facebookon, sem élőben. Ja és ami a legfontosabb, nem dőlnél be semmi mézes-mázos szövegnek.

De megtalálta a zsák a foltját. Pont összeilletek egy ilyen emberrel, csak büszkén mondjátok majd el másoknak, hogy milyen kicsinyes módon jöttetek össze...

2015. júl. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!