Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom eldönteni tetszem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni tetszem-e a barátom haverjának?

Figyelt kérdés
Amióta megismert a srác, állandóan találkozni akar (természetesen barátommal és velem). De nem tudom mire vélni a viselkedését. Ha barátom elmegy wc-re vagy kiugrik a kocsiba rögtön zavarba ejt,közeledik.Buliztunk és az ölébe rántott, meg dicsérgetett.Olyan nézései vannak.. sokszor mondta hogy milyen szép vagyok és ilyen hasonlók.Pl.állandóan nézi a fenekemet meg viccből szerelmemnek szólit stb... Nagyon sok jelet észlelek de nem tudom én értem félre vagy mi?

2012. szept. 28. 01:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem, ő bezony szúrná a fosódat, ha érted mire célzok. De a barátod ugye az csak haver, nem jársz vele, mert akkor durva grupi lesz belőle... Ja, és nyugtass meg, hogy lány vagy.
2012. szept. 28. 01:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és ha így jobban érthető: a pasim spanjáról beszélek.
2012. szept. 28. 01:42
 3/14 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy.

ezek nem jelek,ha rámenős nyomulás.

amúgy meg ritka patkány amiért ezt csinálja,te meg azért mert hagyod kibontakozni.

2012. szept. 28. 01:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Én hagyom kibontakozni? :D engem csak érdekel hogy komolyan vegyem vagy ez egyszerű túlgondolás...amugy meg direkt nem foglalkozom a csávóval, csak azért kérek véleményt hogy ne hozzam magam kellemetlen helyzetbe ha felszólítom Őt, vagy szólok a barátomnak.
2012. szept. 28. 01:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tudod eldönteni? Le is kellene talán tepernie?
2012. szept. 28. 01:56
 6/14 A kérdező kommentje:
De nem akarom elhinni hogy ennyire köcsög ... lehet ilyen a stílusa, vagy nem tudom. Csak furcsa nem voltam még ilyen helyzetben (hála istennek).
2012. szept. 28. 01:58
 7/14 anonim ***** válasza:

na és miért ne akarnád kellemetlen helyzetbe hozni?

ezt nem értem.

paraszt módon viselkedik,és ezzel szétalázza a barátodat a háta mögött.

nem tiszteli a kapcsolatát.

2012. szept. 28. 02:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért mert nem vagyok benne biztos...lehet felfujom. Annyira nem konkrétak a jelek.Most mondok egy példát: találkoztunk 5ször abból 2szer vettem észre dolgokat.
2012. szept. 28. 02:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Vagy csak azt szeretném érezni 3év kapcs után h másnak is tetszem még nem csak páromnak. Összezavarodtam kicsit.? :D
2012. szept. 28. 02:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy állítólagos haverom, aki a hátam mögött rá akart mászni az akkori barátnőmre. A csaj állítólag mindig visszautasította, de előlem is titkolta, csak akkor mondta el végül, amikor már elkezdtek pletykálni, hogy van köztük valami. Az lett a vége, hogy repültek mind a ketten. Szerintem jobban járnál, ha elmondanád a barátodnak.
2012. szept. 28. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!