Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom eldönteni tetszem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni tetszem-e a barátom haverjának?

Figyelt kérdés
Amióta megismert a srác, állandóan találkozni akar (természetesen barátommal és velem). De nem tudom mire vélni a viselkedését. Ha barátom elmegy wc-re vagy kiugrik a kocsiba rögtön zavarba ejt,közeledik.Buliztunk és az ölébe rántott, meg dicsérgetett.Olyan nézései vannak.. sokszor mondta hogy milyen szép vagyok és ilyen hasonlók.Pl.állandóan nézi a fenekemet meg viccből szerelmemnek szólit stb... Nagyon sok jelet észlelek de nem tudom én értem félre vagy mi?

2012. szept. 28. 01:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem neked kell eldönteni, hogy tetszel e a barátod haverjának. Ha zavar a nyomulása, küld el a francba.Ha nem. akkor engedj neki. Lesz két pasid. Vagy egy sem.
2012. szept. 28. 03:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha továbbra is előfordulnak ezek a dolgok,akkor szerintem szólj a párodnak,amennyiben még szereted.

Mindenkinek jól esik,ha vonzónak találják,de ez akar is tőled valamit,nem csak dicsérgetni szeretne,hanem jól megtömni.

Te tudod hogy akarod e ezt,mert ha látja rajtad,hogy nem utasítod vissza,akkor tovább fog lépni.

"viccből szerelmemnek"

Mondjuk én itt kicsit nagyot néztem.

Én azért kiakadnék ha páromat valaki így szólítaná,vagy az ölébe ültetné.

És a párod is hallja mikor így szólít,illetve látja hogy a fenekedet stírölni.

Lehet hogy a pároddal is vannak gondok,talán nem olyan komoly a kapcsolat,és tényleg simán benne lenne egy hármasban veled,és a haverjával.

2012. szept. 28. 06:07
 13/14 anonim ***** válasza:

óvatos legyél, mert elveszítheted a párodat is, és a párod is elveszítheti a haverját...

Sőt, az is lehet, hogy veled is szakít, meg a haverjával is befejezte a barátságot.

De olyan is előfordulhat, hogy a barátjában annyira bízik, hogy téged fog egy riherongynak tartani, bármit is csinálsz vagy mondasz...

Szerintem a legtisztább az lenne, ha először a havernak beszélnél erről, hogy téged ez a viselkedés zavar, és ha nem hagy fel vele, akkor beszélni fogsz a pároddal róla. (Elmondhatod neki azt is, hogy viccből se csinálja, mert neked nem esik jól.)

Ha ezek után sem változik a viselkedése, akkor úgy hozd föl a témát, hogy a párod is hallja.

Vagyis amikor leültök valahova hármasban (és a havernak nincs lehetősége "menekülni"), akkor hozakodsz elő a témával.

Pl így: "Szeretnék tőletek kérdezni valamit. Hogyan viselkednétek, ha azt éreznétek, hogy a párotok haverja nyomul rátok a párotok háta mögött?" - ebből magukra fognak ismerni, de te folytasd - "Mert én szeretném ezt rövidre zárni, nekem fontos a ti kettőtök között lévő barátság is, és a párkapcsolatom is. Egyikőtöknek sem akarok fájdalmat okozni. Meg tudjuk beszélni ezt?"

2012. szept. 28. 09:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Megemlítettem a páromnak, mert szeretem és őszinte vagyok vele. Mondtam neki hogy észre vettem dolgokat, aztán következő találkozás után mondta hogy látja hogy nézeget.De mivel (szerinte) jó nő vagyok, megnéz az ok,de megbeszéltük hogy ha lesz valami azonnal megszakitjuk a sráccal a kapcsot, most is fogunk talizni ha ujra lyen lesz akkor elküldöm a francba!
2012. szept. 28. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!