Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni tetszem-e a barátom haverjának?
Ha továbbra is előfordulnak ezek a dolgok,akkor szerintem szólj a párodnak,amennyiben még szereted.
Mindenkinek jól esik,ha vonzónak találják,de ez akar is tőled valamit,nem csak dicsérgetni szeretne,hanem jól megtömni.
Te tudod hogy akarod e ezt,mert ha látja rajtad,hogy nem utasítod vissza,akkor tovább fog lépni.
"viccből szerelmemnek"
Mondjuk én itt kicsit nagyot néztem.
Én azért kiakadnék ha páromat valaki így szólítaná,vagy az ölébe ültetné.
És a párod is hallja mikor így szólít,illetve látja hogy a fenekedet stírölni.
Lehet hogy a pároddal is vannak gondok,talán nem olyan komoly a kapcsolat,és tényleg simán benne lenne egy hármasban veled,és a haverjával.
óvatos legyél, mert elveszítheted a párodat is, és a párod is elveszítheti a haverját...
Sőt, az is lehet, hogy veled is szakít, meg a haverjával is befejezte a barátságot.
De olyan is előfordulhat, hogy a barátjában annyira bízik, hogy téged fog egy riherongynak tartani, bármit is csinálsz vagy mondasz...
Szerintem a legtisztább az lenne, ha először a havernak beszélnél erről, hogy téged ez a viselkedés zavar, és ha nem hagy fel vele, akkor beszélni fogsz a pároddal róla. (Elmondhatod neki azt is, hogy viccből se csinálja, mert neked nem esik jól.)
Ha ezek után sem változik a viselkedése, akkor úgy hozd föl a témát, hogy a párod is hallja.
Vagyis amikor leültök valahova hármasban (és a havernak nincs lehetősége "menekülni"), akkor hozakodsz elő a témával.
Pl így: "Szeretnék tőletek kérdezni valamit. Hogyan viselkednétek, ha azt éreznétek, hogy a párotok haverja nyomul rátok a párotok háta mögött?" - ebből magukra fognak ismerni, de te folytasd - "Mert én szeretném ezt rövidre zárni, nekem fontos a ti kettőtök között lévő barátság is, és a párkapcsolatom is. Egyikőtöknek sem akarok fájdalmat okozni. Meg tudjuk beszélni ezt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!