Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tetszem neki vagy mi van?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (1éve ismerjük egymást) akivel az elejétől fogva nagyon jóba voltunk. Később flörtölgetni kerdett velem meg bókolt stb. Jól esett mert amúgy nekem is tetszik ,de aztán megtudtam hogy van barátnője és inkább visszafogtam magam. De később volt úgy jpgy megfogta a kezem, átölelt vagy mindíg talált vlm más módot hogy hozzám érhessen. Sokszor mikor leülünk valahova ő kijelenti :Én a Rebi mellett ülök. És olyankor mellém ül. Meg mondogatja milyen szép vagyok stb DE közbe van barátnője és a diák bálra egy más lányt hívott meg akivel abszolút nemflörtöl meg semmi csak haverok.
Most komolyan ,EZ NÁLA MI?
Köszi a válaszokat.
16/L
2015. szept. 8. 23:34
1/3 anonim válasza:
Ez atz hogy egy idióta. Amúgy szerintem alapból ne kezdj osztálytárssal. Ha össze is jöttök.. szakítotok, utána még bámulhatod a képét.. persze van hogy jóba maradsz az exeddel, de még olyankor is az első időben benne van az emberbe az a frusztrált érzés, főleg ha látni is kell a másikat közeben.
2/3 anonim válasza:
Szerintem inkább a mi van.. :/:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik veled. Amúgy ha van barátnője, akkor mégis mit vársz, egyáltalán minek foglalkozol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!