Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban nagyon tetszik egy lány. Mennyi lehet az esélye hogy énis tetszem neki?
Sose tudtam hogy mennyi lehet az esélye hogy viszont tetszunk e annak aki nekünk tetszik.
A suliban nagyon tetszik egy lány, más osztalyba járunk. A félős fiuk csoportját erősítem, odamenni hozzà fo$sok sőt még ránézni sem merek. Tudom hogy durva de ez van, ennyit tudok 16 evesen
Szerintetek lehetséges hogy pont én tetszenék neki a sulibol? Mármint mit kéne csinálom v mit tegyek hogy felfigyelnen rám? Tudom hogy tucat kérdés itt gyakorin mint a "Terhes lehetek ettől...?" Című topicok, de kerlek valami tanácsot adjatok.
Koszi
3.
Bármiről tud beszélni.
de figyelj velem is ez volt.nagyon beszari voltam.
de rájöttem h semmi értelme.
menny oda hozzá és mond neki,hogy szia nagyon szimpi vagy van kedved egy fagyira vagy sétálni?
vagy ha ezt nem mered akkor ha van haverod aki ismeri a csajszit akkor odamész és becsatlaozol a témába és mutatkozz be.majd másnap mivel mert ennyit tud rólad meg te is róla akkor beszélgettek például milyen a suli osztálytársak? stb
15/f
Legyél bátor! A nôk a bátrabb fiúkra buknak ...
Merj beszélni vele! Esetleg kérdezd ezeket:
- Mi a hobbid?
- Kedvenc állat?
- Van e tesód?
- Sportolsz - e valamit?
Szóval ilyesmiket próbáld jobban megismerni, mert ha beülsz a sarokba soha nem fog észrevenni!
Ha már észrevett szépen lassan próbálj utalni kérdésekkel vagy akár tettekkel, hogy neked tetszik!
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!