Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? És ciki hogyha én magasabb vagyok egy kicsit a fiúnál?
Azzal szerintem nincs probléma,hogy alacsonyabb nálad.
Próbálj meg vele valahogy többet beszélgetni ,és akkor jobban észrevennéd,hogy tetszel e neki.
Remélem tudtam segíteni. :)
Én nem szeretem a nálam magasabb lányokat, de ha valaki más van ilyen helyzetbe, azzal semmi gond nincs, szerintem tök normális.
És lehet hogy tetszel neki.
Szerintem is próbálj meg többet beszélgetni vele, aztán majd lesz valahogy :)
A magasság szerintem nem számít.
Ha hátranéz, én is azt javaslom, hogy próbálj biztatóan és természetesen rámosolyogni..
A tesis dolog, hogy megérintette a kezed, az biztos direkt volt? (habár szerintem nincs túl gyakran olyan véletlen, hogy megérinti a kezed valaki.. :D )
A bizonytalansággal kapcsolatban... Lehet, hogy csak barátok.. Néha nem túl észrevehetően tartsd őket szemmel és ha tudsz, akkor párszor csatlakozz is hozzájuk, hogy megtudd, mi zajlik ott..
Remélem hasznos lesz a számodra a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!