Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elkotelezodes fiatalon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkotelezodes fiatalon?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom akivel tenyleg nagyon szeretjuk egymast. Egyutt vagyunk masfel eve es ugy erezzuk mi vagyunk az igaziak egymasnak. Elotte baratok voltunk ket evig ugyhogy eleg jo koztunk a kommunikacio es a megertes. En 18 vagyok o 17 es jelenleg tavkapcsolatban elunk es o most ugy van vele hogy elni akar. Bulizni(ami nemis zavarna), de sajnos nemreg egy fiuval volt "tul komoly" kapcsolata vagyis smaroltak...o hasznalta ezt a szot. Kicsit elvesztettem a bizalmam es a hitem ebben az egeszben. Ha valoban en lennek szamara az igazi nemis gondolna masra nem? Vagy csak en vagyok ilyen regimodi? Azt mondta egyszeri hiba volt es nagyon megbanta de azt is mondta azert tette mert elni akart. Honnan tudjam hogy nem jon ra az elni akaras ujbol? Szerintetek mit kene tennem/tennunk? Nagyon feltekeny tipus vagyok es nem birnam ki ha mi most szunetet tartanank o meg fiukkal flortolgetne..segitsegek kerlek

2015. nov. 19. 10:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Es nem, nem volt tobb annal ne farassz kerlek...leirtam.
2015. nov. 19. 12:33
 22/29 anonim ***** válasza:

" Felajanlottam neki hogy ha o masokat ki szeretne kiprobalni es rajonni mit is akar igazan akkor tegye, de vessunk veget a kapcsolatunknak mert mindkettonk szamara egyszerubb lesz"

Na, ez korrekt hozzaallas...lenne, ha nem ugy tortenne majd hogy o szepen kiprobal masokat, es ha jobbat talal akkor teged dob.

Amit leirtal a baratsagrol abban sincs semmi kulonleges, en pont igy voltam eletem legnagyobb szerelmevel, aki aztan nehany ev kapcsolat utan megcsalt az egyik kozos baratunkkal a hatam mogott ugy hogy en nem vettem eszre semmit, es ha valaki azt mondta volna hogy megcsal a csajom ott helyben leutom, annyira vakon biztam benne...

A vilagon mar minden megtortent, es mindennek az ellenkezoje is, es abbol hogy mik szoktak altalaban tortenni kabe ki lehet kovetkeztetni hogy veletek ilyen korulmenyek kozott mi fog tortenni.

2015. nov. 19. 12:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Felnőttként mondom, felnőtt kapcsolatban, sok-sok év után.

Ha melletted valaki izgalomra vágyik, akkor már veled nem érzi olyan jól magát, már nem vágyik igazán rád. Hanem másra.

Én is voltam így. Tudod magamról, hogy ha minden rendben, az érzéseim rendben vannak, akkor nem vágyom másra.

Akkor kezd az izgalom, buli, más férfiak érdekelni, ha gond van a kapcsolatban, vagy már az érzelmek nem olyanok, mint amire vágyom.

2015. nov. 19. 15:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Utolso. Ez azert lehet mert szimplan tavol vagyunk egymastol.
2015. nov. 19. 15:54
 25/29 anonim ***** válasza:
Haver! Te akármilyen szép körítést is adsz annak a történetnek, hogy miért smárolt mással, akkor sem jogosítja fel semmi arra, hogy megtegye, ha szeret.
2015. nov. 19. 16:14
 26/29 anonim ***** válasza:
nem sok jövőt jósolok ennek a kapcsolatnak.. és nem azért mert távkapcsolat mivelhogy én magam is távkapcsolatban élek 2 éve ráadásul csak 2 havonta látjuk egymást... de ez alatt a 2 év alatt egyikőnk se mondott olyat hogy még "élni akarok" pedig elsők vagyunk egymásnak.. valószinüleg már un téged csak nem meri elmondani.. de mindegy, tanulj a saját hibádból, sok sikert.
2015. nov. 19. 17:25
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem tudok mar mit mondani. Nyilvanvaloan nem kellett volna ezt tennie. De en szeretem es o is. Barmit is mondotok nem ismertek minket de ez nemis baj en kerdeztem. Es az "elest" a bulizasra ertette nem arra hogy minden masodik fiuval le akar fekudni vagy csokolozni mert nem. Elkovetett egy hibat igen, de ki nem? Es nem nem un engem de epitgessetek csak a hipoteziseiteket nehanyon azert mar kicsit nevetek. Igen hibazott es massal csokolozott de megbanta es mar akkor megbanta. Ennyi. Nem fekudt le fel varossal, nem smarolt minden masodik fiuval es nem, nemis terrorista mielott valaki azt is felhozna. Koszonom mindenkinek a segitseget de a valaszbol amit a kerdesemre adott biztos vagyok benne hogy szeret es nem akarja "megnezni a piacot" es "ha jobbat talal dobni". Irhatjatok hogy milyen hulye es naiv vagyok de majd az ido bebizonyitja hogy nem:) ha meg megis hat ugy jartam, orulhettek majd hogy igazatok volt.
2015. nov. 19. 20:27
 28/29 anonim ***** válasza:

Tevedsz, en egyaltalan nem orulnek neki ha pofara esnel. ezert irtam le amit irtam.

de nyilvan te dontesz, es itt nyilvan valoszinusegekrol meg altalanos trendekrol beszelunk, nem pedig biztosan bekovetkezo esemenyekrol.

(csak zarolejben jegyzem meg egyebkent hogy a legjobb eveidet pazarolod el egy csajra. Most kene hajtani a bulakat, vad dolgokat kiprobalni, nem 30 evesen amikor mar ott van a gyerek, es hirtelen megvilagosodsz hogy megsem akarod egy no mellett leelni az eleted. de te tudod.)

2015. nov. 20. 06:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Amikor én megcsaltam a páromat akkor már régen mással akartam lenni :) cserébe nem hitegettem, hogy élni akarok.

Távkapcsolatból én még egyetlen működőt sem láttam.

Nem akarlak elkeseríteni, de volt a környezetemben sok különleges, tökéletes tini szerelem...szerinted mi lett belőle 10 évvel később...?

2015. nov. 20. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!