Hogy juthatott el ennyi helyre, ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
Van az egyetemen egy fiú évfolyamtársam, 23 éves, kissé visszahúzódó. Most nemrég bejelöltem facebookon, és most látom, hogy egy csomó helyre elutazott már, pl. Los Angeles, Párizs, Sidney, Barcelona stb. , minden évben ki van téve legalább 2 kép, hogy éppen hova utazott. Csak azt nem értem, hogy juthat el valaki ilyen fiatalon ennyi helyre, ha még egyetemre jár.2015. nov. 8. 10:15
1/4 anonim válasza:
Pl. nyáron önkéntes munkát vállal külföldön.
Esetleg gazdagok a szülei...
Vagy szabadidejében dolgozik, félreteszi a pénzt és azt utazza el. Amúgy Barcelonába akár 10 ezer ft-os repcsijeggyel is el lehet jutni - oda-vissza 20 ezer ft.
Esetleg gazdagok a szülei...
Számtalan variáció lehet...
2/4 anonim válasza:
Pardon, bennmaradt a 2.-ik sor - kivágással át akartam rakni, de másolás lett - bocsi :-)
3/4 anonim válasza:
Nekem anno a szaktársaim fele, gazdag családi háttérből származott. Volt olyan, akiknek vitorlásuk volt a Balatonon, de olyan is, aki minden hétvégén golfozni járt.
Kizárt dolognak tartom, hogy saját erőből jutott volna el, gondolom a szüleivel ment, vagy ők adták rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!