Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ennyire kiégve...

Mitől vagyok ennyire kiégve ilyen fiatalon? Más is így érez? Van értelme az életnek egyáltalán?

Figyelt kérdés
Őszintén semmihez sincs kedvem. Tavaly érettségiztem,de nem sikerült amit szerettem volna így dolgozni mentem. Alig keresek havi 50ezret unalmas a munka semmi dolgom csak az időmet rabolja ja és csesztetnek folyamatosan. Most újra jelentkeztem érettségire biosz-kémia emelt,egy csomó pénzem elment tanfolyamokra blabla. Most azt érzem nem akarok tovább tanulni,utálok tanulni nem megy elegem van :( Dolgozni akarok rendesen,külön házat,családot,gyerekeket nyugalmat. Rendes munkát akarok,ahol van dolgom. Azt se tudom mit fogok csinálni,ha egyetem alatt kidobnak otthonról. Amúgy érdekel a kémia,a biosz meg főleg de nem tudom szörnyen érzem magam. Kövér is vagyok,de a fogyáshoz sincs kedvem a sok kudarc miatt. Mit tehetnék? 19 éves magányos lányként?
2015. márc. 11. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
A felnőtté válás elég nehéz feladat. Én anno pszichológushoz is jártam pont így 19-20 évesen és akkor is költöztem el otthonról. Ez egy folyamat, és egy átmeneti időszak az életedben. Örülj neki, hogy tudod, mi érdekel és miben vagy jó. Én ezt nem engedném el a helyedben, tanulj még, ha van rá lehetőséged, és akkor van esélyed később olyan munkát találni, ami tényleg érdekel és kielégít. Ház, család majd jön a maga idejében, de előbb belül tegyél rendet. Fogyni is akkor fogsz tudni, ha lelkileg egyenesbe jöttél. Akkor leszel magadnak elég fontos hozzá. Ugyanez igaz a pasikra, ha elégedett vagy magaddal, az életeddel, jó a kisugárzásod, tapadni fognak rád! :)
2015. márc. 11. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem :/
2015. márc. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!