Szerintetek van értelme fiatalon ilyen komoly döntést hoznom a testemet illetően?
Lehet, hogy később megbánnád. Az ember véleménye nagyon sokat változhat az évek folyamán.
De a női szervezet normális működéséhez hozzátartozik a rendszeres menstruáció is. Ha megszűnne, akkor állandóan hormontartalmú gyógyszereket kellene szedned, klimaxos tüneteid lennének. Sőt, lehet, hogy erősen szőrösödne az arcod is.
Egy ismerősömnek 28 évesen kivették a méhét. Ma már 50 éves, azóta szedi a gyógyszereket, az arcát pedig kénytelen borotválni.Sokkal többet kínlódik, mint amíg megvolt a menzesze.
Tök mindegy mit akarsz, a menzeszt nem lehet csak úgy megszüntetni. Mégis mire gondoltál? Kiveteted a méhed? Nem fogják kivenni indok nélkül, pénzért sem.
Szóval max. szedsz tablettát, hogy gyengébb legyen a vérzés, vagy használsz Mirenát, attól sokaknak elmúlik. Esetleg injekciót, de annak meg annyi mellékhatása lehet, hogy szerintem jobban fogsz tőle szenvedni, mint a menzeszedtől.
Egyébkén véleményem szerint idióta ötlet ez az egész, de nem az én dolgom.
Viszont nem tudod megcsinálni, szóval mindegy.
Utolsó vagyok. Egyébként az jó nagy baromság, hogy ha kiveszik a méhed, akkor klimaxos leszel:DD
Ahhoz a petefészkeket kell kivenni,mert az termeli a hormonokat.
Ha csak a méhet veszik ki, akkor csak menzesz nem lesz.
De mint mondtam, nem veszik ki csak azért, mert neked nincs kedved menstruálni.
Szóval nyugodtan elfelejtheted a dolgot, csak úgy felvilágosításképp közöltem...
Ha már ekkora változtatásra hajlandó lennél, miért nem leszel vegetáriánus?
"Természetesen a megfelelő megoldás a tisztán növényi étrend, mely eleve 2-3 napra rövidíti le a menstruációt. (Dr. Bieler írja: "Az ausztráliai őslakóknál, akik kizárólag az ott termő gyümölcsöket fogyasztják, a nők menstruációja csak 20 percig tart, mialatt 1 teáskanálnyi vérmennyiség távozik a szervezetből.")"
A két napos menstruációt alá tudom támasztani, volt már olyan rövid, de inkább 3 naposra számíts. Viszont görcseim tényleg nincsenek.
"tiszta szívvel szexelhetnék akivel csak akarok"
ÖÖÖ :) nem akarok papolni, de ha nem az a célod, hogy ilyen közelről megismerd a lehető legtöbb fiút, akkor egy egyszemélyes sport a szarvasgyakorlat. Szivemből ajánlom:
25L (másfél éve vagyok vega kb. kisebb megszakításokkal)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!