Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy ilyen zárkózott fiúval komoly kapcsolatot kialakítani?
Válófélben vagyok, neten ismerkedtem meg vele, háromszor találkoztunk és érzem, hogy kezdek beleszeretni. Én egy nyitott, vidám nő vagyok, ő meg zárkózott. Érzem, hogy jó neki velem, de nagyon visszafogott. Pontosabban nem túl kedves, figyelmes. Sok csalódáson van túl és meg is beszéltük, hogy nem éli bele magát teljesen a helyzetem miatt.De én szívem szerint mindig vele lennék, minden pillanatban rá gondolok, sms-t , mail-t írnék neki, de ígyis úgy tünök, hogy nyomulok. De hát mire várjak ha tetszik és nagyon vonzódom hozzá?
Megértem a viselkedését, de nagyon nehéz elfogadni. Biztosan kellek neki, csak ez egy védekezés. Pedig én biztosítottam róla, hogy szeretnék vele komolyabban lenni. De mégiscsak nő vagyok, ennél többet nem tehetek. Nem akarom, hogy nagyon rámenős legyek. Tegnap is próbált kimért lenni, és megmondtam, hogy ez nem jó nekem. Még bocsánatot sem kért. Érthető, hogy fél a kudarctól, de így én érzem magam rosszul. A csókig jutottunk. Érezhető, hogy ő is nagyon vonzódik, de tudatosan próbálja kontrollálni magát. Ti mit csinálnátok?
Szerintem egyszerűen egy beszari alak, aki nem tudja, hogyan kell a nőkkel bánni. Nem fog megváltozni. Ez nem attól van, hogy sokat csalódott és így védekezik, vagy ilyesmi, hanem ő még nem volt nővel életében, sose volt barátnője.
Lehet, hogy taszító a nagy ragaszkodásod, még ki sem hűlt a párod helye, de már másikat keresel, lehet, hogy ez taszítja az új partneredet, csak nem fogja ezt a szemedbe mondani.
"Megértem a viselkedését, de nagyon nehéz elfogadni. Biztosan kellek neki, csak ez egy védekezés. Pedig én biztosítottam róla, hogy szeretnék vele komolyabban lenni."
Nyilván a többi nő is biztosította erről, aki átb.szta.
"De mégiscsak nő vagyok, ennél többet nem tehetek. Nem akarom, hogy nagyon rámenős legyek."
Tipikus női kifogás: én nem teszek semmit, mert akkor nyolulósnak tűnök.
"Tegnap is próbált kimért lenni, és megmondtam, hogy ez nem jó nekem. Még bocsánatot sem kért."
Miért kérjen bocsánatot? Semmit rosszat nem tett.
Ha pedig már az első találka során meg akart volna dugni, akkor az lenne a baj. Nektek semmi sem jó. Ha szereted, akkor várjál, vagy keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!