Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinteket nagyon gaz? Baj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteket nagyon gaz? Baj hogy ilyen fiatalon csinaltam?

Figyelt kérdés

A baratommal 2 honapja vagyok egyutt.Azt mondta o mar szeretne szexelni es en belementem mert nem akartam hogy szakitson velem.Es akkor szexeltunk jo volt es o mondta hogy kiprobalba pipsiba is.es en megengedtem de jo volt es szeretnem maskor is de azert kicsit felek mert eleg fiatal vagyok.

Szerintetek leget ilyen fiatalin? 14/l

2015. jún. 3. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha azért tetted meg, mert "nem akartam hogy szakitson velem", akkor nagyon nagyon gáz. Nem az a probléma, hogy ilyen fiatalon.
2015. jún. 3. 23:16
 2/13 anonim válasza:
17%
Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, ha nem fájt és jó volt akkor csak csináljátok.
2015. jún. 3. 23:17
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Lehetni lehet, csak picit erkölcstelen és durva.

Pláne ha hozzá tesszük, hogy gyerek vagy.

Nem izgat kinek mi a véleménye erről, az enyém az, hogy aki nem töltötte be a 17-et, az ne csináljon hasonlókat.

Persze tudom, mi a szokásos szöveg: " érettebbek vagyunk a korunknál" - mind ezt mondja:D

Na mind1 le lehet pontozni, nekem van igazam és kész. Egy gyerek marajdjon gyerek,viselkedjen gyerekként és ne játssza az eszét.

2015. jún. 3. 23:17
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Én azt bírom egyébként, hogyha felteszel egy ilyen kérdést, akkor tulajdonképpen te is tudod rá a választ:D

Hogy lehet valaki ekkora idióta :D Nyílván te is érzed hogy gáz

2015. jún. 3. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
te dolgod
2015. jún. 3. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Te jó ég :D Én 16 vagyok, van egy másfél éves kapcsolatom, és még szűz vagyok...

Ha jó volt akkor nem gond, de szerintem egy kicsit korai még, (főleg popsiba) és az elsőnek akkor kéne megtörténnie, ha mindketten nagyon akarjátok. Ha te csak azért csináltad, hogy ne hagyjon el, akkor egy kicsit gáz, igen.

2015. jún. 3. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Jól figyelj, ez:

G

Á

Z

!

A barátod egy szexéhes kis pincsi, te meg ilyen indokkal mész bele a szexbe....pff.

2015. jún. 3. 23:35
 8/13 anonim válasza:
56%
olyan vicces, hogy fiatalabbnál fiatalabb kislányok adnak egymásnka szex-tanácsokat :D attól hogy dugtok, nem lesztek menő, érett nagylányok :) persze az a lényeg, hogy élvezzétek, és ne bánjátok meg. de könyörgöm.. 14 évesen?!
2015. jún. 3. 23:46
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

Komolyan nem fájt, mikor a fenekedet dugta?

Kicsit sem?

2015. jún. 3. 23:48
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Ott van a probléma, ha "belementél, mert nem akartad, hogy szakítson veled". Kortól függetlenül.

Ami a korod miatt nagyobb problémává teszi, hogy vélhetően több félresikerült "komoly"(értem most ezalatt a szexszel járó) kapcsolatod lesz, mielőtt megtalálod az igazit, mint annak, aki 18 évesen veszti el a szüzességét.

Ha jól esik (és tényleg neked belülről), és kívánod, akkor csináljátok, de soha ne többet, mint amit igazán szeretnél. Ha pedig ezt nem érti meg, akkor nem való hozzád, és nem szeret igazán. Egy igazán komoly kapcsolat akkor is megmarad, ha nincsen benne szex, mert nem azért szereti egymást a pár. Illetve ami nagyon fontos, hogy MINDIG védekezzetek, és ebből ne engedj, mert arra aztán semmi szükség nincs, hogy gyereketek legyen. És ha nem védekeztek, hiába a kis esély, vagy mit tudom én, Murphy törvénye, hogy lesz.

Egyébként meg véleményem szerint, igen, irtó fiatal vagy még ehhez, nem csak korban (van aki még nem is menstruál 14 évesen), de érettségben is. Amíg fórumokra jössz kérdezgetni, addig bizony nem állsz rá készen. Ha félsz, mert fiatalnak érzed magad (jól érzed), nem állsz készen. Ennek pedig így semmi értelme.

Illetve egy kérdést tennék fel neked. Nem kell nekem megválaszolni, elég, ha magadban meg mered. Hiszed, hogy egyszer ez a fiú lesz a férjed és a gyerekeid apja? Hogy ennek a kapcsolatnak soha nem lesz vége, soha nem kell (többé) szakítanod és soha nem fognak veled szakítani?

2015. jún. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!