Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket nagyon gaz? Baj hogy ilyen fiatalon csinaltam?
A baratommal 2 honapja vagyok egyutt.Azt mondta o mar szeretne szexelni es en belementem mert nem akartam hogy szakitson velem.Es akkor szexeltunk jo volt es o mondta hogy kiprobalba pipsiba is.es en megengedtem de jo volt es szeretnem maskor is de azert kicsit felek mert eleg fiatal vagyok.
Szerintetek leget ilyen fiatalin? 14/l
Ez nagyon elszomorito, nem gaz... Csak szegeny szuleid sajnalom es gratulalni tudok a moralis ertekeidhez ha azert szexelsz hogy ne szakitsanak veled. Mondok neked valamit egy ertekes nore egy erett ferfi var ha szereti. Ram ket evet vart a baratom mert 15 evesen fiatalnak ereztem magam a szexhez. Ja es meg valami szeretkezesnek hivjak es ket ember akkor csinalja ha kolcsonosen megbiznak es szeretik egymast. Egy egeszseges kapcsolatban nem hasznaljak a szexet zsarolaskent plane nem szakito ok a hianya!
Terj eszhez kicsim es setalj vissza szepen a tini magazinokhoz es Babakhoz.
18/L
Bazki :') :D
A srác kicsit sem beteg szexéhes állat .. dehogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!