Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elkotelezodes fiatalon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkotelezodes fiatalon?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom akivel tenyleg nagyon szeretjuk egymast. Egyutt vagyunk masfel eve es ugy erezzuk mi vagyunk az igaziak egymasnak. Elotte baratok voltunk ket evig ugyhogy eleg jo koztunk a kommunikacio es a megertes. En 18 vagyok o 17 es jelenleg tavkapcsolatban elunk es o most ugy van vele hogy elni akar. Bulizni(ami nemis zavarna), de sajnos nemreg egy fiuval volt "tul komoly" kapcsolata vagyis smaroltak...o hasznalta ezt a szot. Kicsit elvesztettem a bizalmam es a hitem ebben az egeszben. Ha valoban en lennek szamara az igazi nemis gondolna masra nem? Vagy csak en vagyok ilyen regimodi? Azt mondta egyszeri hiba volt es nagyon megbanta de azt is mondta azert tette mert elni akart. Honnan tudjam hogy nem jon ra az elni akaras ujbol? Szerintetek mit kene tennem/tennunk? Nagyon feltekeny tipus vagyok es nem birnam ki ha mi most szunetet tartanank o meg fiukkal flortolgetne..segitsegek kerlek

2015. nov. 19. 10:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszem te ezt nem ertheted mert nem ismersz minket. Legjobb baratok vagyunk. Megnevettetjuk egymast barmikor. Barmit meg tudunk beszelni. Es testileg is kivanjuk egymast. Ez nem az hogy "ha talal egy jobbat elhagy engem" mert nem fog jobbat talalni szamara. Tudom hogy mit mondasz erre gyerekek vagyunk nem tudjuk meg igazan. De hidd el ez mas mint a legtobb kapcsolat es ezt oszinten mondom, barmit is gondolsz. Azt hiszem egyszeruen azert akart azzal a gyerekkel "smarolni" mert a nemi elet egyfajta elet es en nem voltam ott hogy velem tegye. Nagyon szeretetigenyes lany es szegyenlos, nem birna massal lefekudni mert meg elottem is szegyenlos. Nemtudom igazabol ez az egesz hogyan tortenhetett de rudom hogy ha hasonlo tortenne ismet elmondana nekem. Nyilvanvaloan az mar nekem sok lenne de nem akarom csak azert elengedni mert ismeretlen emberek(mar elnezest) azt mondjak. Ugy erzem nekem csak o kell es azt hiszem o is igy erzi irantam. Barmit is hoz majd a sors ugy kellett lennie de en meg nem vagyok kepes elengedni. Adni akarok neki megegy eselyt, es igen tudom hogy akkor megjobban fog fajni ha megegyszer megteszi de ki tudja...
2015. nov. 19. 11:28
 12/29 A kérdező kommentje:
Megis mit jelent az hogy ""mivel most 1800kmre vagyok" - aha."
2015. nov. 19. 11:30
 13/29 anonim válasza:
Miert kerdezes ha nem birod elviselni!!sajnalom:-(
2015. nov. 19. 11:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Mert azt remelem jon valaki aki volt mar ilyen helyzetben es tud segiteni:(
2015. nov. 19. 11:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

" Nagyon szeretetigenyes lany es szegyenlos, nem birna massal lefekudni mert meg elottem is szegyenlos. "

Hehe :) Ez aranyos volt. En is utaltam hallani fiatal koromban hogy "na majd az elet megtanit", aztan megtanitott. A szegyenlos csajok a legnagyobb bombak az agyban, es ok azok akik ha elengedik magukat egyszer veletlenul akkor vegigkefelik az egesz bulit...

Fiatal parok millioi erzik ezt, hogy ok kulonlegesek, hogy az o kapcsolatuk mas mint a tobbi.. Blabla.

Semmi kulonleges nincs benne, sot ez nem is egy stabil kapcsolat, mert egyreszt tavkapcsolat, ugyhogy eleve halalra van itelve, masreszt a csajod meg "elni" akar, azaz toled nem kap meg mindent amire vagyik.

Szamtalan ilyen "kulonleges" tiniszerelmet lattam, sot at is eltem en magam is, meg azt is hogy aztan hogyan mulnak el ezek egyik naprol a masikra.

Nagyon tipikus szituacio, amikor egy ilyen par egyik tagja pl. egyetemre megy, a masik meg otthon marad. Aki elment otthonrol az egy uj, izgalmas kornyezetbe kerul, rengeteg erdekes emberrel, torvenyszeru hogy nem marad meg az otthoni kapcsolat.

Te egyet tehetsz: lefekteted magadban a szabalyokat. Mi az amit toleralsz, mi az amit nem. Toleralod hogy flortol masokkal? Csokolozik? Lefekszik? elviselsz mindent ha azt hazudja hogy te vagy az igazi, es csak "elni akar" egy kicsit?

ha igen, akkor minden oke azon kivul hogy egy birka vagy.

2015. nov. 19. 11:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire idilli a kapcsolatotok, akkor miért írtad ezt a kérdést? Miért van benned kétely?

Látod a problémát, a kérdésben le is írod, de másfél órán belül felmented a csajt minden alól, mert nem látsz a rózsaszín ködtől. Jogodban áll, de mi szóltunk. Azt hiszem a válaszolok közül mindenki túl van már az első párkapcsolatán, az első "élni akarok" tapasztalatán. Mindenkinél úgy kezdődött, hogy "hát úgyse csalna meg". Aztán mégis.

2015. nov. 19. 12:08
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem mentettem fel semmi alol ne erts felre. Es o nem fogja magat elengedni idegeneknek ismerem... Igen, koszonom minden valaszolonak es irjatok nyugodtan amit gondoltok nagyon szivesen fogadom de ahogy az elozo irta vannak lefektetve elveim es az egyik kozuluk az hogy a sajat fejem utan megyek amit lehet magbanok kesobb, de legalabb nem mas gondolatai miatt banom meg hanem azert amiben en hittem es amit en hittem. Jobb a sajat hibaidat elkovetni mint masoket. Korulbelul havonta elmegyek hozza es onaz egesz nyarat itt tolti. Masfel ev mulva vegleg kijon ha Isten is ugy akarja.. Es igen gondoltam hogy ezt fogod irni a tini kapcsolatokrol es erre nem mondok semmit mert felesleges a szo. Vagy a tetteink es a jovonk megmutatja hogy tevedtel masfelekeppen igazad volt. Felajanlottam neki hogy ha o masokat ki szeretne kiprobalni es rajonni mit is akar igazan akkor tegye, de vessunk veget a kapcsolatunknak mert mindkettonk szamara egyszerubb lesz. Innentol tole fugg es egy dologban biztos vagyok, hogy barmilyen valaszt is fog adni az oszinte lesz. Ha azt mondja menni akar menjen, majd vissza akar majd jonni. Viszont ha maradni akar akkor az "eles" ki fog merulni nala a bulizasban ami szamomra nem problema. Ha pedig valami tortenne egy buliban tudni fogom, higgyetek el.
2015. nov. 19. 12:21
 18/29 A kérdező kommentje:
Es meg annyi hogy szamomra megvolt mar a "rozsaszin kod" kapcsolat es ez szamara sem az mivel legjobb baratokbol lettunk egy par. Ez nem a vak szerelem, a rajongas, a barmit mondasz biztos ugy van ha ertelmetlen is. Ez ket legjobb barat testi kapcsolattal es hatalmas szeretettel, vagyis ugy indult es szamomra meg mindig az. Szeretettel, nem szerelemmel. A szerelem nem tart orokke, a szeretet es torodes igen.
2015. nov. 19. 12:26
 19/29 anonim ***** válasza:
Heló, nem akarlak elkeseríteni, de az a helyzet hogy én már voltam 3 távkapcsban, és mindnek vége lett. Ráadásul voltam olyan retardált, én marha hogy bemagyaráztam magamnak mindig mennyire különlegesek vagyunk, stb, meg hogy ,,na most másképp lesz". Utána a szakítások után hónapokig padlón voltam. Amúgymeg ha egy 17 éves tinilánynak az ,,élni akarok" másokkal való smárolást jelent, az már rég rossz, és szerintem annál sokkal több volt. Ez a távkapcs nemfog menni, netes barátok lehettek de ebből soha semmi nemlesz, sorry bro, ahhoz olyan szintű vágyakozás kéne hogy minden egyes nap azt tervezzétek mikor találkoztok, és találkoznátok is. Azt tudom neked tanácsolni (tudom hogy nehéz) hogy légy férfi, és keress magadnak a környezetedben egy rendes, normális lányt, most aztgondolod ő a legjobb meg tökéletes, de hidd el, sok hal van a tengerben aki nem fog téged átejteni. Ez a mostani ,,kényelmi" kapcsolat nagyon rossz hatással lesz rád, jövőtlen, és folyton idegeskedni fogsz mikor csal meg.
2015. nov. 19. 12:28
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem neten ismerkedtunk meg csak az elet valasztott el ugyhogy ez teljesen mas...ismerek olyt mint te aki tavkapcsolatokon el mert neten egyszerubb ismerkedni de en nem ezert vagyok olyen helyzetben. Szamomra a parkapcsolat nem a kenyelemrol szol hogy az a lenyeg ittlegyen keznel hanem az hogy szeressem barhol is legyen. Interneten osszejonni teljesen mas...te azokat a lanyokat sosem szeretted.
2015. nov. 19. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!