Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkotelezodes fiatalon?
" Nagyon szeretetigenyes lany es szegyenlos, nem birna massal lefekudni mert meg elottem is szegyenlos. "
Hehe :) Ez aranyos volt. En is utaltam hallani fiatal koromban hogy "na majd az elet megtanit", aztan megtanitott. A szegyenlos csajok a legnagyobb bombak az agyban, es ok azok akik ha elengedik magukat egyszer veletlenul akkor vegigkefelik az egesz bulit...
Fiatal parok millioi erzik ezt, hogy ok kulonlegesek, hogy az o kapcsolatuk mas mint a tobbi.. Blabla.
Semmi kulonleges nincs benne, sot ez nem is egy stabil kapcsolat, mert egyreszt tavkapcsolat, ugyhogy eleve halalra van itelve, masreszt a csajod meg "elni" akar, azaz toled nem kap meg mindent amire vagyik.
Szamtalan ilyen "kulonleges" tiniszerelmet lattam, sot at is eltem en magam is, meg azt is hogy aztan hogyan mulnak el ezek egyik naprol a masikra.
Nagyon tipikus szituacio, amikor egy ilyen par egyik tagja pl. egyetemre megy, a masik meg otthon marad. Aki elment otthonrol az egy uj, izgalmas kornyezetbe kerul, rengeteg erdekes emberrel, torvenyszeru hogy nem marad meg az otthoni kapcsolat.
Te egyet tehetsz: lefekteted magadban a szabalyokat. Mi az amit toleralsz, mi az amit nem. Toleralod hogy flortol masokkal? Csokolozik? Lefekszik? elviselsz mindent ha azt hazudja hogy te vagy az igazi, es csak "elni akar" egy kicsit?
ha igen, akkor minden oke azon kivul hogy egy birka vagy.
Ha ennyire idilli a kapcsolatotok, akkor miért írtad ezt a kérdést? Miért van benned kétely?
Látod a problémát, a kérdésben le is írod, de másfél órán belül felmented a csajt minden alól, mert nem látsz a rózsaszín ködtől. Jogodban áll, de mi szóltunk. Azt hiszem a válaszolok közül mindenki túl van már az első párkapcsolatán, az első "élni akarok" tapasztalatán. Mindenkinél úgy kezdődött, hogy "hát úgyse csalna meg". Aztán mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!