Mind a ketten fiatalok vagyunk a ferjemmel (22). Lassan 2eve kulon is koltoztunk a szuloktol es baba projekten gomdolkozunk, mind a ketten nagyon szeretnenk kisbabat de kicsit felunk is h ilyen fiatalon bele e merjunk vagni. Mi a velemenyetek?
A legszebb dolog,én 23 éves voltam amikor született a kislányom,most 34 vagyok,útban a második babó,és imádtam végig,hogy olyan fiatalon lettem Anyuka.
Ha szeretitek egymást,szerintem nem kérdés.
Nem tudunk rólatok semmit! Hogy válaszoljunk így erre? Ha mindketten szeretnétek, és minden adott, akkor vágjatok bele, ha nem akkor még várjatok!
(egyébként, bele merjünk-e?)
Ha lelkileg, párkapcsolatilag, anyagilag , munka szempontjából úgy érzitek nem okoz gondot, akkor miért ne?!
Mondjuk én személy szerint az idősebb korban történő gyermekvállalásnak vagyok a híve.Amikor már azt érzed, hogy "csak" ez hiányzik, hogy teljes legyen az életed.Én pl. 31 évesen már nem fogok lemondásként megélni semmit, ami a babával kapcsolatos.
kérdező: úgy értettem, hogy amíg hezitáltok, addig ne vágjatok bele. Szép, érett dolog hogy ezen gondolkoztok, és ha minden körülmény adott (biztos párkapcsolat vagy méginkább házasság, lakás, biztos állás, neked a munkaviszony a csedhez, gyedhez) akkor nyugodtan vágjatok bele, de ha belevágtok akkor nem lehetnek kétségek.
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!