Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Télleg nem lehet semmilyen...

Télleg nem lehet semmilyen pulzus csökkentőt szedni az első 3 hónapban? Azt mondták hogy el kell vetetnem a babámat

Figyelt kérdés

Pajzsmirigy túlműködésem van, s elvileg normál tartományban van... de mikor kiderült hogy terhes vagyok, rögtön abba hagytam a pulzuscsökkentőmet, mert azt mondta a belgyógyászom hogy tilos az terhesen. Nah ettől persze magas lett a pulzusom, s ma vissza mentem hozzá, hogy adjon másikat (nőgyógyász küldött), s erre közölte velem a belgyógyász, hogy akkor el kell vetetnem a babát, mert semmilyet nem lehet szedni az első 3 hónapban.

Most mit csinálnátok a helyemben?

2015. nov. 13. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Privátba menj el endokrinológushoz.
2015. nov. 13. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Sinus tachycardiam van.Szedem a concort. Lassan 9 hetes vagyok.semmi gondom :)

volt erről már kérdés, mindjárt linkelem :)

2015. nov. 13. 11:16
 3/15 anonim ***** válasza:

itt ír egy másik anyuka aki betalockot szedett végig :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2015. nov. 13. 11:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lehet más félét szedni, akkor miért ilyen velem, hogy nincs más, ha meg szedek valamit, akkor el kell vetetnem :(
2015. nov. 13. 11:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem gyorsan válts orvost, és irány egy új kardiológus :)Nekem gyógyszer előtt 180as volt a frekim.

Ha nagyon nem jól vagy a magas pulzus miatt akkor 2000 mg magnéziumot bevehetsz. az valamennyit lassít rajta.

mit szedsz?hanyadik hétben vagy?

el ne vetesd a babád.

2015. nov. 13. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:

A pulzusom nyugalmi allapotban 140 / perc. Kiskorom ota. Nemreg szultem.

Semmi gond nem volt a terhesseg alatt pedig nem szedtem semmit.

2015. nov. 13. 12:00
 7/15 A kérdező kommentje:

még csak a 4. hétben

Természetesen nem akarom elvetetni!

Ahogy olvasgatom máshol, igen is lehet szedni gyógyszert, hisz hány olyan nő van akinek, születésétől kezdve van baj a szívével,s akkor már ők ne is szüljenek???

2015. nov. 13. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is szedtem Betalocot terhesen végig. Igaz, hogy csak 25 mg-ot, amire a nőgyógyász azt mondta, hogy az semmi. Nem tudom, te mennyit szedsz, lehet, hogy az is számít...bár, ha árt, akkor a kicsi is árt. Azért a helyedben én elmennék másik dokihoz, mert kicsit fura, hogy ezért rögtön elvetetné...nem hiszem, hogy el kellene, mert hány kismamának adnak a magas pulzusára, vérnyomására gyógyszert.
2015. nov. 13. 12:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Huma pronolból? összesen negyed szemet!!! Negyedet!
2015. nov. 13. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt pulzusproblémám, csak a terhesség alatt növekedett meg. Semmit se szedtem rá, és teljesen egészséges, szép gyerekem van.

Szerintem is sürgősen válts orvost, esetleg nőgyógyásztól kérj tanácsot, hogy ajánljon belgyógyászt, akivel jól együtt tudnak működni, az lenne a legjobb, ha ők is konzultálnának.

2015. nov. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!