Télleg nem lehet semmilyen pulzus csökkentőt szedni az első 3 hónapban? Azt mondták hogy el kell vetetnem a babámat
Pajzsmirigy túlműködésem van, s elvileg normál tartományban van... de mikor kiderült hogy terhes vagyok, rögtön abba hagytam a pulzuscsökkentőmet, mert azt mondta a belgyógyászom hogy tilos az terhesen. Nah ettől persze magas lett a pulzusom, s ma vissza mentem hozzá, hogy adjon másikat (nőgyógyász küldött), s erre közölte velem a belgyógyász, hogy akkor el kell vetetnem a babát, mert semmilyet nem lehet szedni az első 3 hónapban.
Most mit csinálnátok a helyemben?
Sinus tachycardiam van.Szedem a concort. Lassan 9 hetes vagyok.semmi gondom :)
volt erről már kérdés, mindjárt linkelem :)
itt ír egy másik anyuka aki betalockot szedett végig :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem gyorsan válts orvost, és irány egy új kardiológus :)Nekem gyógyszer előtt 180as volt a frekim.
Ha nagyon nem jól vagy a magas pulzus miatt akkor 2000 mg magnéziumot bevehetsz. az valamennyit lassít rajta.
mit szedsz?hanyadik hétben vagy?
el ne vetesd a babád.
A pulzusom nyugalmi allapotban 140 / perc. Kiskorom ota. Nemreg szultem.
Semmi gond nem volt a terhesseg alatt pedig nem szedtem semmit.
még csak a 4. hétben
Természetesen nem akarom elvetetni!
Ahogy olvasgatom máshol, igen is lehet szedni gyógyszert, hisz hány olyan nő van akinek, születésétől kezdve van baj a szívével,s akkor már ők ne is szüljenek???
Nekem sosem volt pulzusproblémám, csak a terhesség alatt növekedett meg. Semmit se szedtem rá, és teljesen egészséges, szép gyerekem van.
Szerintem is sürgősen válts orvost, esetleg nőgyógyásztól kérj tanácsot, hogy ajánljon belgyógyászt, akivel jól együtt tudnak működni, az lenne a legjobb, ha ők is konzultálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!