Télleg nem lehet semmilyen pulzus csökkentőt szedni az első 3 hónapban? Azt mondták hogy el kell vetetnem a babámat
Pajzsmirigy túlműködésem van, s elvileg normál tartományban van... de mikor kiderült hogy terhes vagyok, rögtön abba hagytam a pulzuscsökkentőmet, mert azt mondta a belgyógyászom hogy tilos az terhesen. Nah ettől persze magas lett a pulzusom, s ma vissza mentem hozzá, hogy adjon másikat (nőgyógyász küldött), s erre közölte velem a belgyógyász, hogy akkor el kell vetetnem a babát, mert semmilyet nem lehet szedni az első 3 hónapban.
Most mit csinálnátok a helyemben?
a kardiológus szerint enyhe tachycardiáról már 100as freki felett beszélünk.
nekem is a 120-160 volt a megszokott,még ki nem vizsgáltak. EKG teljesen jó. Szív uh is.
Ha sok sok éven át nagyon magas pulzusszámmal pörög a szív annak egy hátránya lesz, hamarabb "elfárad". és hamarabbi halál következik be.
Rengeteg dokinál voltam, majd külföldön találtam egyet aki rendbe rakta a dolgokat :) azóta sokkal jobban érzem magam.
Mindenképp hétfőig várnom kell, akkor lesz csak nőgyógyász...
Amúgy egy olyan vénkisasszony, akinek soha nem volt gyereke...
Kérdező, ne aggódj, nálad is rendbe jön. találsz egy kardiológust aki ért is ahhoz amit csinál :)
de genetikai tanácsadás nélkül a baba elvetetését nem lett volna szabad javasolnia az orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!