Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkotelezodes fiatalon?
Nem te vagy neki az igazi.
Ha már most másfél év után unalmas neki a tartós kapcsolat és élni akar, akkor szerinted mi lenne 5 év múlva?.
Nem gond, megértem, hogy vágyik egy kis izgalomra, tapasztalatokra, csak akkor ne kábítsátok egymást vagy saját magatokat azzal, hogy örökre együtt maradtok, stb
Tapasztalat: amikor valaki azt mondja, hogy élni akar, akkor az igazából azt jelenti, hgy nem akar elköteleződni. Azaz egyáltalán nem úgy tekint rád, hogy te lennél neki az igazi. Gondolom eddig is hagytad eljárni bulizgatni, tehát az "élni" nem merül ki ennyiben. Amikor az ismeretségi körömben ezt hallottam, az mindig azt jelentette, hogy aki"élni akart", az mindig más pasikat/csajokat akart. Most még bánja az egyszeri kisklást, de egy fél év múlva már szép emléknek fogaj tekinteni, egy év múlva meg kimondottan vágyni fog rá.
Az "élni akarok" egy gyáva megfogalmazása annak, hogy "nem kellessz, mert másokat is ki akarok próbálni". És olyan sincs, hogy szünetelés, az a szakítás szintén gyáva és lelkileg sokkal megterhelőbb formája.
Ne hibáztasd érte, engedd el.
"de azt is mondta azert tette mert elni akart. " - Mi következik ebből logikusan?
segítek: az, hogy veled töltött időt nem tekinti "életnek".
Ennyi.
Ne áltasd magad, legközelebb is meg fogja csinálni, és utána is - egyre komolyabban. Legfeljebb nem fogja elmondani.
Hajtsd el, és keres egy másikat!
figyi, gyerekek vagytok meg. Tudom hogy ezen kiakadsz, de igy van :)
Az ilyen tiniszerelmek 99,99%-a nem marad fenn hosszu tavon, a maradek nagy resze is valassal vegzodik.
A csajod normalis, elenk noszemely, aki meg akarja ismerni a vilagot. Te jo vagy arra hogy elmondhassa magarol hogy van fiuja, de kozben folyamatosan teszteli a kornyezetet, es ha jon egy jobb akkor teged dobni fog.
Nincs ezzel semmi baj, ezt kell csinalni 17 evesen. Tapasztalatot kell gyujteni, hogy el tudd valojaban donteni hogy te mire vagysz. Raadasul o el is mondja neked ezt, csak nem erted.
Ha nem birod ezt elviselni, akkor szakits, tisztabb helyzetet teremt, legalabbis szamodra. A nok maskepp mukodnek, valojaban olyanok mint a majmok: addig nem engednek el egy agat, amig nem fognak szorosan egy masikat.
""De azt is mondta hogy egyszeri hiba volt es megbanta."" - Akkor meg mit nyavalyogsz?!
" Mivel most 1800kmre vagyok" - Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!