Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elkotelezodes fiatalon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkotelezodes fiatalon?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom akivel tenyleg nagyon szeretjuk egymast. Egyutt vagyunk masfel eve es ugy erezzuk mi vagyunk az igaziak egymasnak. Elotte baratok voltunk ket evig ugyhogy eleg jo koztunk a kommunikacio es a megertes. En 18 vagyok o 17 es jelenleg tavkapcsolatban elunk es o most ugy van vele hogy elni akar. Bulizni(ami nemis zavarna), de sajnos nemreg egy fiuval volt "tul komoly" kapcsolata vagyis smaroltak...o hasznalta ezt a szot. Kicsit elvesztettem a bizalmam es a hitem ebben az egeszben. Ha valoban en lennek szamara az igazi nemis gondolna masra nem? Vagy csak en vagyok ilyen regimodi? Azt mondta egyszeri hiba volt es nagyon megbanta de azt is mondta azert tette mert elni akart. Honnan tudjam hogy nem jon ra az elni akaras ujbol? Szerintetek mit kene tennem/tennunk? Nagyon feltekeny tipus vagyok es nem birnam ki ha mi most szunetet tartanank o meg fiukkal flortolgetne..segitsegek kerlek

2015. nov. 19. 10:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy neki az igazi.

Ha már most másfél év után unalmas neki a tartós kapcsolat és élni akar, akkor szerinted mi lenne 5 év múlva?.

Nem gond, megértem, hogy vágyik egy kis izgalomra, tapasztalatokra, csak akkor ne kábítsátok egymást vagy saját magatokat azzal, hogy örökre együtt maradtok, stb

2015. nov. 19. 10:35
 2/29 anonim válasza:
En negy eve vagyok egyutt a parommal, iszonyat nagy haboruzasba es szeretetbe, betegesen feltekeny tud lenni piti dolgok miatt es en is..ebbol vannak a haboruk..imadjuk egymast majdnem minden idonket egyutt toltjuk...soha meg ra se neztem masra mert egyszeruen nekem o a tokeletes nemhogy mas jusson eszembe, sok olyat is hallok ha a parom ilyen feltekeny lenne..szakitanank de miert??hat ha szeret bizalmat kell epiteni ha tiz ev tiz...
2015. nov. 19. 10:42
 3/29 A kérdező kommentje:
De meg csak 17 eves elottem egyetlen kapcsolata sem volt ahol tovabb jutott volna a szajrapuszinal. Kicsit megertem a helyzetet hiszen nagyon sokmindenbol kimaradt. Epp ezert is volt jo eddig mert nemis jart bulizgatni mondhatni csak mi voltunk egymasnak. En tenyleg ugy erzem mi egyutt kell legyunk de gondoltam erre hogy ha masfel ev utan mar ez van mi lesz kesobb..de nemhiszem hogy azert lenne mert nem engem szeret csak egyszeruen elni akar tenyleg. Faj igy kimondani de nemtudom..
2015. nov. 19. 10:52
 4/29 A kérdező kommentje:
Es kozben nem vagyhat izgalomra es tapasztalatra hogy engem szeret?
2015. nov. 19. 10:59
 5/29 anonim ***** válasza:

Tapasztalat: amikor valaki azt mondja, hogy élni akar, akkor az igazából azt jelenti, hgy nem akar elköteleződni. Azaz egyáltalán nem úgy tekint rád, hogy te lennél neki az igazi. Gondolom eddig is hagytad eljárni bulizgatni, tehát az "élni" nem merül ki ennyiben. Amikor az ismeretségi körömben ezt hallottam, az mindig azt jelentette, hogy aki"élni akart", az mindig más pasikat/csajokat akart. Most még bánja az egyszeri kisklást, de egy fél év múlva már szép emléknek fogaj tekinteni, egy év múlva meg kimondottan vágyni fog rá.

Az "élni akarok" egy gyáva megfogalmazása annak, hogy "nem kellessz, mert másokat is ki akarok próbálni". És olyan sincs, hogy szünetelés, az a szakítás szintén gyáva és lelkileg sokkal megterhelőbb formája.

Ne hibáztasd érte, engedd el.

2015. nov. 19. 11:03
 6/29 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy kellemesen gondolna ra mivel utana a fiu tobbet akart o viszont nem es a fiu enyhen szolva megeroszakolta...es nem, nem elvezte ezt neis hozzatok fel. Es nem hiszem hogy igy lenne mivel eddig o maga nem jart bulizni, szoval az elest nem arra ertheti hogy mast akar mert szeret engem.
2015. nov. 19. 11:07
 7/29 anonim ***** válasza:

"de azt is mondta azert tette mert elni akart. " - Mi következik ebből logikusan?

segítek: az, hogy veled töltött időt nem tekinti "életnek".

Ennyi.

Ne áltasd magad, legközelebb is meg fogja csinálni, és utána is - egyre komolyabban. Legfeljebb nem fogja elmondani.

Hajtsd el, és keres egy másikat!

2015. nov. 19. 11:09
 8/29 A kérdező kommentje:
"De azt is mondta hogy egyszeri hiba volt es megbanta." Es hogy nem tekinti eletnek a velem toltott idot sem igaz hiszen semmi hasonlo nem volt mig enis ott eltem. Mivel most 1800kmre vagyok tole nehezen tekintheti eletnek hogy irogatunk egymasnak...ensem tekintem annak.
2015. nov. 19. 11:11
 9/29 anonim ***** válasza:

figyi, gyerekek vagytok meg. Tudom hogy ezen kiakadsz, de igy van :)

Az ilyen tiniszerelmek 99,99%-a nem marad fenn hosszu tavon, a maradek nagy resze is valassal vegzodik.

A csajod normalis, elenk noszemely, aki meg akarja ismerni a vilagot. Te jo vagy arra hogy elmondhassa magarol hogy van fiuja, de kozben folyamatosan teszteli a kornyezetet, es ha jon egy jobb akkor teged dobni fog.

Nincs ezzel semmi baj, ezt kell csinalni 17 evesen. Tapasztalatot kell gyujteni, hogy el tudd valojaban donteni hogy te mire vagysz. Raadasul o el is mondja neked ezt, csak nem erted.

Ha nem birod ezt elviselni, akkor szakits, tisztabb helyzetet teremt, legalabbis szamodra. A nok maskepp mukodnek, valojaban olyanok mint a majmok: addig nem engednek el egy agat, amig nem fognak szorosan egy masikat.

2015. nov. 19. 11:21
 10/29 anonim ***** válasza:

""De azt is mondta hogy egyszeri hiba volt es megbanta."" - Akkor meg mit nyavalyogsz?!

" Mivel most 1800kmre vagyok" - Aha.

2015. nov. 19. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!