Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar barátnőm szeretkezni?
Igen, ez érzelmi zsarolás. Az idomítás része..
Nálam is repülne egy ilyen lány.
Én sem gondolnám ezt egyből érzelmi zsarolásnak. Sajnálom a sok ide írogatót, akik úgy értékelik hogy ha a nőnek nincs kedve a szexhez az egyből zsarolás. Nem is tudom hogy ez inkább szánalmas, vagy inkább szomorú.
Valószínűleg az van, amit írtak is hogy érzelmi beállótottságú. Én is ilyen vagyok, ami néha hátrány, néha előny. Ha van egy csúnyább odaszólása a páromnak, vagy összeveszünk, hiába békülünk ki kell egy nap (vagy nagyon nagyon max 2) mire leülepszik bennem és újra kívánom őt úgy. Ettől nem szeretem persze kevésbé vagy ilyesmi, csupán ilyenkor jobban esik egy kis összebújás, romantikázás, hogy érezzem mennyire szeret és nem csak a szexre tart kvázi. Javaslom te is próbálj hozzáállni így, szeretgesd, öleld meg, nézzetek meg egy filmet összebújva vagy ilyesmi. Ha minden jól megy vissza is jön a kedve és olyan lesz minden mint előtte:)
8,9
Kettő egyetlen normális, felnőtt ember véleménye. 1,4,5 kisfiúk véleménye.
Ha én is szomorú vagyok, nehezebben megy. Hiába kívánom 0-24.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!