Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom alkoholmérgezéssel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom alkoholmérgezéssel kórházba szállították. Már szerencsére otthon van és pihen. Meglátogathatom vagy inkább hagyjam pihenni?

Figyelt kérdés

A barátomat az éjszaka beszállították alkoholmérgezéssel a kórházba, miután egy szülinapi bulin teljesen leitta magát és 1+ ezrelék felett volt az alkoholszintje. Reggel kiengedték és egyenlőre otthon van, pihen. Nagyon röviden tudtam vele írni, illetve a testvére is tájékoztatott vele kapcsolatban.

Mégha a következő napokban nyilván hagynám pihenni és nem zavarnám, a hét második felében azért szívesen meglátogatnám, hogy láthassam, mert gyakorlatilag szívinfarktust kaptam, mikor hallottam a történteket. Nem szeretnék tolakodó vagy túl soknak tűnni vagy felfújni az esetet, illetve alig két hónapja vagyunk együtt.

Szerintetek?

Mennyi időbe telik, míg egy 18 éves fiú kihever kb 1,1 ‰?

tegnap 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Jó hülye a barátod, már bocsi.
tegnap 17:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Az már biztos…
tegnap 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Csodás kapcsolat lesz.

Nyugodtan elmehetsz hozzá kedd-szerda felé.

tegnap 18:54
 4/6 Sanyi2025 ***** válasza:
67%

Hát ha egy pár vagytok, akkor nem hogy nem tolakodás, hanem kifejezetten kötelező ott lenned, amikor baj van. Menj és ápolgasd. :)

Ha az én párom lenne, poénból vinnék egy üveg pálinkát is jobbulást kívánni, de nem tudom, ti mennyire bírjátok a beszólogatós humort.

tegnap 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom ez volt a legjobb az összes közül. Gratulálok hozzá.... 🐑🤦
tegnap 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Pálinka helyett adjál neki egy nagy bögre jó langyos hurkazsírt, annak biztos örülni fog.
ma 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!