Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem merem elmondani a crush-om...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani a crush-omnak ami otthon megy, gyáva vagyok? L

Figyelt kérdés

18at még nem töltöttem be, de már van pasim 1 éve. Még sosem volt nálunk, mindig kifogásokat találtam miért nem tud feljönni. A szüleim veszekednek, faterom iszik és emiatt hülye stb. De a valódi ok nem ez.

Ők nem a szüleim, nevelő szülők. Nem fogadtak örökbe csak nevelő szülő. Úgy tudja hogy a rendes szüleim, nem mondtam el neki ezt sem.

A nevelőanyám férje egy idióta fax, aki tényleg iszik rendszeresen és perv is. Félek felvinni oda a barátomat mert attól tartok hogy olyasmi derülne ki amit nem szeretnék, viszont nem tarthatom hazugságban a pasimat sem, már nekem kellemetlen a sok kifogás és mese. Mit csináljak? félek ha elmondom megundorodik tőlem.

tegnap 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. Ha megutál emiatt, akkor teljesen mindegy, mikor mondod el, ugyanaz lesz az eredmény 1 hét és 1 év múlva is. Felesleges húzni az idő.
tegnap 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. ő nem a crushod, az mást jelent

2. de igazából nem is a "pasid" az aki alapvető dolgokat sem tud rólad

3. ha ebből mély, tartalommal teli kapcsolatot szeretnél faragni, akkor le kell engedned a pajzsaid, beavatnod, és bíznod benne.

A, - már - feleségem, családjáról sokkal gázabb dolgok derültek ki pár héten belül a megismerkedésünk után, hozzám is költözött 18 évesen egy otthoni balhé után. Csodálatos embernek gondoltam az első perctől, és ez az otthoni őrület tükrében sem változott. Abszolút nem téged definiál az, hogy ők milyen emberek.

tegnap 09:56
 3/7 A kérdező kommentje:
2es, nem tudod mi megy otthon, ha tudnad nem igy gondolnad.
tegnap 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudja, hogy egy éve hazudozik neki, akkor lehet nem sokáig lesz a pasid már.
tegnap 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 pontosan tudom, mert nála is ezek mentek. De elmondta, megoldottuk, megerősítette a kapcsolatunkat. Ha titkolózik és ködösít, és nem tudom hogy miért csinálja és mondja amiket, akkor lehet nem is maradunk együtt.

A kamuzás sokkal rosszabb, mert azt te csinálod. Ami otthon van, az rajtad kívülálló dolog.

tegnap 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
mondd el neki. nm hinném h ezért nm fogsz kelleni neki én inkább a helyében azon gondolkodnék el miért hazudtál nekem ennyit de ez mind1. ha meg emiatt szakít veled akkor 1 idióta és jobban is jársz
ma 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ha már a pasid akkor nem a crushod
ma 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!