Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a crush-omnak ami otthon megy, gyáva vagyok? L
18at még nem töltöttem be, de már van pasim 1 éve. Még sosem volt nálunk, mindig kifogásokat találtam miért nem tud feljönni. A szüleim veszekednek, faterom iszik és emiatt hülye stb. De a valódi ok nem ez.
Ők nem a szüleim, nevelő szülők. Nem fogadtak örökbe csak nevelő szülő. Úgy tudja hogy a rendes szüleim, nem mondtam el neki ezt sem.
A nevelőanyám férje egy idióta fax, aki tényleg iszik rendszeresen és perv is. Félek felvinni oda a barátomat mert attól tartok hogy olyasmi derülne ki amit nem szeretnék, viszont nem tarthatom hazugságban a pasimat sem, már nekem kellemetlen a sok kifogás és mese. Mit csináljak? félek ha elmondom megundorodik tőlem.
1. ő nem a crushod, az mást jelent
2. de igazából nem is a "pasid" az aki alapvető dolgokat sem tud rólad
3. ha ebből mély, tartalommal teli kapcsolatot szeretnél faragni, akkor le kell engedned a pajzsaid, beavatnod, és bíznod benne.
A, - már - feleségem, családjáról sokkal gázabb dolgok derültek ki pár héten belül a megismerkedésünk után, hozzám is költözött 18 évesen egy otthoni balhé után. Csodálatos embernek gondoltam az első perctől, és ez az otthoni őrület tükrében sem változott. Abszolút nem téged definiál az, hogy ők milyen emberek.
#3 pontosan tudom, mert nála is ezek mentek. De elmondta, megoldottuk, megerősítette a kapcsolatunkat. Ha titkolózik és ködösít, és nem tudom hogy miért csinálja és mondja amiket, akkor lehet nem is maradunk együtt.
A kamuzás sokkal rosszabb, mert azt te csinálod. Ami otthon van, az rajtad kívülálló dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!