Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » “Probléma”, hogy mindig a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Probléma”, hogy mindig a barátomnál találkozunk és ritkán vagyunk nálunk?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyunk együtt, hétvégenként szoktunk találkozni és általában nála kötünk ki, több okból is. Furcsa kijelenteni, de őszintén jobban érzem magamat náluk mint nálam, könnyebben elengedem magamat, nyilván mert ő is lazább. A szüleim viszont már többször említették, hogy szerintük ez kifejezetten furcsa, mert úgy tűnik, mintha itthon nem érezném jól magamat (+ ez biztos a barátom szüleinek is feltűnt már), illetve hogy így “könnyen” jöttnek tűnök és a barátom nem fogja megtanulni, hogy “harcolni” kell értem.

Ez az első kapcsolatunk, és tény és való, hogy nem mindig érzem magamat 100%-an megbecsültnek és pont ezért aggódok, hogy igazuk lesz és úgy fog végződni, mint ők megjósolják. Ne értsetek félre, jól haladunk, viszont nem szeretnék abba a hibába esni, hogy listát vezetek arról, hogy ki mikor mit tett a másikért. Másrészről viszont, a hetem fénypontja, hogy kiszaladhatok itthonról.

Ti mit gondoltok? Tényleg ennyire szokatlan, mikor általában a lány megy? Tényleg ennyire fontos, hogy mindkettő részről pontosan annyi jöjjön? Csak és kizárólag, az számít, hogy ki hol van?

Nem tudom, hogy igazat adjak e a szüleimnek. Hogy egyrészről tényleg ennyire figyeljem, hogy ki mikor mit, viszont az fájna nagyon ha igazuk lenne.

Köszi!

jan. 23. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fszsag amit a szüleid mondanak, csak azert mondjak hogy jobban kontroll alatt tudjanak tartani.

Amugy nem, egyatalan nincs baj azzal ha sokat mesz a baratodhoz.

Viszont egy idö utan unalmas lehet, igy erdemes mindkettötökhöz menni.

Ha meg a pasid nem akar hozzad akkor lusta es igazsagtalan.

Neha szervezz olyan talit is amikor nalad vagytok.

Szamolni ezt valoban felesleges es karos.

jan. 23. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Az jóval károsabb egy kapcsolatra nézve, hogy a szüleid vagy bárki beleszól, hogy mit és hogy kéne.

Föleg ez a "nem tanul meg érted küzdeni" hülye duma annyira visszataszító.

A ti dolgotok hol vagytok, ha nektek így jó akkor ennyi.

jan. 23. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hozzam is a baratnöm jött eleinte egy csomoszor, mielött bemutatott volna a szüleinek.

Semmi gond nem volt vele.

Aztan hol ö jött hol en mentem hozza.

jan. 23. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem azzal "küzd" érted, hogy nem ő jár át hozzátok..

Amúgy ha mindenképp "le kell tennie valamit az asztalra", találkozhatnátok semleges helyen, pl kávéző, park akármi, ami nem a kettőtök háza

De a lényeg, hogy szerintem is csak a kontrollmánia mondatta ezt velük

jan. 23. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy probléma lenne, ne aggódj.
jan. 23. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

“nem mindig érzem magamat 100%-an megbecsültnek ”

Kulcsmondat.

Amúgy anyádnak igaza van. Kell a kontroll, ismerje meg ő is, tapasztalt, van már emberismerete, ő nem a rózsaszín szemüvegen át látja. Hívd csak el hozzátok.

jan. 23. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell egy kapcsolatba se kontroll
jan. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!