Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar barátnőm szeretkezni?
Manipulál.
Büntet vele, hogy máskor ne mondj ellent neki.
Irtad a 2.bejegyzésnél, hogy "1) Ismerem eléggé".
Akkor neked kell tudnod a választ.
Vagy kérdezd meg tőle, ne találgass. 😎
A nők elsősorban érzelmi beállítottságúak. Ritka a szex miatt fűvel-fával barátkozó nő.
Bizony, egy rossz mondat -még ha aztán tisztáztátok is-, érzelmileg megrendítheti.
Ezt nem lehet irányítani, a legtöbb nőnél adottság.
Kell némi idő, míg elmúlik, ezért nem tud olyan önfeledten ráhangolódni a testiségre.
Ami persze ugyanolyan fontos, mint az érzelmi-szellemi szférája a kapcsolatodnak.
Együtt lehet csak teljes.
Adj neki időt, hogy fel is tudja dolgozni. Ha pedig hosszú távon nem változik, akkor -mint ahogy elég egy pillanat, hogy a szikra kipattanjon, ugyanúgy elég egy kijózanító hidegzuhany is, hogy kialudjon.
Ilyen az ember. Ilyen az élet.
Nekem pl. elég volt, hogy amikor már összemelegedtünk, kezdett lazítani, egyszer csak wc után elfelejtett kezet mosni. Nekem kellett szólnom. A válasz az volt: csak vizelni voltam.
Kifejtettem a véleményemet kulturáltan, csöndben. De megundorodtam tőle.
Hirtelen “sürgős dolgom akadt”. Elmentem. Telefonon szakítottam, mert irtóztam, hogy mégegyszer hozzám érjen.
Szerintem teljesen érthető. ő ilyen érzelmesebb fajta és ennyi, lánytól nem meglepő az ilyen. Mutasd ki a szereted, melegedjetek össze és majd megjön a kedve.
Bár lehet nekem is rosszul esne ha elutasítana a párom miközben kezdeményezni próbálok felé úgy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!