Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyomjam el örökre ezt az érzést? Nagyon szégyellem magam miatta.
21 évesek vagyunk a barátnőmmel, akivel fél évet együtt voltunk már, aztán szakítottunk és most, egy pár hónap elteltével megint összejöttünk. Nagyon nagyon szeretjük egymást, tökéletesebb nem is lehetne a kapcsolatunk. Mindent másképp fogunk csinálni, hogy ne jusson oda a kapcsolatunk ahova anno. Mindent megad nekem, nagyon jól megértjük egymást és nagy terveink vannak.
Viszont van egy lány, akivel a múltban együtt voltunk egy nagyon rövid időt, de nem voltam belé szerelmes, és egyébként sem ment a dolog köztünk, ezért szakítottam vele. De ő mindig többet szeretett volna, viszont barátok maradtunk.
Most hogy barátnőm van, még mindig beszélünk néha, de a barátnőmet még ez is zavarja.
Mindig írja hogy hiányzom neki és hogy szeret, képet küld magáról. Dühös vagyok magamra nagyon emiatt, de vonzódom hozzá, viszont csak testileg kívánom.
Normális ez? Hogy nyomjam el? Nekem csak a barátnőm számít
Most hogy barátnőd van, pláne többet szeretne, tökéletes eszköz a bosszúra. Egy félreérthető válasz és majd véletlenül megtudja a barátnőd is.
Exszel nem barátkozunk,főleg olyannal, aki még nem zárta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!