Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg a barátommal, hogy nem szégyellem, csak mert nem akarom, hogy kitegyen egy közös képet az instára?
Figyelt kérdés
Ki akart rakni instára egy képet, amin együtt vagyunk, de én mondtam neki, hogy nem. Erre ő azt gondolja, hogy szégyellem, pedig nincs így. Nem vagyok álszent, tudom, hogy ez úgy hat, mintha szent lennék, de én nem szeretem kitenni az életemet se instára, se facebookra, akik fontosak, azok úgyis tudják, hogy mi van velem, akik nem, azoknak meg minek kellene tudni? Semminek.2020. júl. 19. 21:19
1/3 anonim válasza:
Teljesen jogosan gondolod ezt így. A te beleegyezésed is kell ahhoz, hogy kitegye a fotót. Jó, feltehetően nem fogod feljelenteni, de nem haragudhat azért mert te nem osztod meg fűvel-fával az életed, sőt inkább örülnie kéne, mert manapság ritkák az ilyen emberek. Próbáld neki elmondani azt, amit itt is leírtál, hogy nem szereted kiteregetni az életed instagramon és facebookon, mert feleslegesnek tartod, és zavarna téged, ha kirakná a közös fényképeteket. Ha szeret, megérti. Ha pedig nem... Hát... A szakítás lenne a legjobb választás, mert ha nem képes elfogadni ezt, akkor nagy problémák vannak a kapcsolatotokban. Végül is nem egy nagy kérés, hogy ne posztoljon.
2/3 anonim válasza:
Nagyon okos vagy kérdező és jól teszed, hogy véded a privát szférádat!
Valszeg a barátod villogni akar veled és bezsebelni a lájkokat.
Ha nem érti meg, hogy te nem akarsz szerepelni, akkor valójában nem is miattad, hanem a világ miatt aggódik, hogy mit szólnak mások.
Magyarázd el neki vagy írd le levélben.
3/3 anonim válasza:
Ennek az érvnek, amit a kerdezo es 2-es is ir akkor van bármi validitása, ha egyebkent sem osztasz meg magadról és az életedről fotókat. Ha nincs kinn kép amúgy sem. Mert ha igen, es picsanaciban fesziteni, meg fiuk lajkjait gyujteni azert jol megy, akkor a baratodnak van igaza, le akarod tagadni a szeles nyilvanossag elott azert hogy vonzobbnak tunj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!