Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt hiszi azért nem akarom bemutatni a
haverjaimnak mert szégyellem őt. Hogy magyarázzam el hogy
ez nem így van?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomat és a családomat ismeri, de ennyi. Én is ismerem több barátnőjét, normális, jófej lányok. Viszont nekem a legtöbb haberom csak ilyen sulis haver, meg néha játszunk együtt meg ilyesmi, de amúgy full gázok. És nem akarom hogy tiszteletlenek legyenek a barátnőmmel, meg hogy rá csorgassák a nyálukat (nagyon szép lány és az alakja is jó). Tehát pl amikor barátnőmmel játszunk valamit és valamelyik haverom meghív barátnőm mondja, hogy jöjjön nyugottan őt nem zavarja, de én soha senkit nem hívok be, mert nem akarom hogy a barátnőm megismerje őket. És többször mondta már hogy neki ez rosszul esik, meg biztos félek hogy a haverjaim nem tartják majd elég jófejnek, meg jó csajnak. Ezt mindig elmondom neki hogy nem ezért van, akkor megnyugszik, de mégis mindig újra előjön a téma. Nem akarom hogy azt higgye hogy szégellem, és ez fájjon neki, de azt sem akarom hogy megismerje azokat a srácokat.
Én se mutatnám be a haverjaimat a csajomnak, semmi közük nincs hozzá, és jobb ha az így is maradna.
2021. ápr. 6. 18:28
2/12 anonim válasza:
Akkor építsd le ezeket a haverokat.
2021. ápr. 6. 18:33
3/12 anonim válasza:
Te ismerheted a barátnőit, de ő a te haverjaidat nem? Ne haragudj, de ha ennyire nem bízol benne, ha ennyire félted a te önzőséged miatt, akkor ne várj hosszú kapcsolatot tőle. Attól, hogy jól néz ki, még nem fogják megenni. Vagy miért nem mondod el a haveroknak, hogy miket gondolsz róluk?;)
2021. ápr. 6. 19:00
4/12 A kérdező kommentje:
Azért mert csak sulis haverok akikkel nem állunk közel egymáshoz és nem fontos részei az életemnek. Miért épízeném le őket? A suliban ne beszélgessek, ne lógjak senkivel? A legjobb barátomat és a családomat ismeri, nekik szívesen bemutattam. De azok a srácok nem jó fejek és nem érzem úgy hogy egy toxikus társaságba kéne belerángatnom a barátnőmet, aki fontos nekem és vigyazni szeretnék rá. Hosszú kapcsolatot pedig remélek, már 2 éve együtt vagyunk és közösen tervezünk.
#3 miért ne bíznék benne?
2021. ápr. 6. 19:20
5/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. ápr. 6. 19:38
6/12 anonim válasza:
Ezt így miért nem mondod meg a barátnődnek? Vagy a haverjaidat miért nem tudod megkérni, hogy legalább arra a fél órára legyenek normálisak?
2021. ápr. 6. 19:42
7/12 anonim válasza:
Miért nem ezt mondod a barátnődnek, hogy a számodra fontos emebereknek már bemutattad. A sulis haverjaidban meg nem bízol annyira, hogy mutogasd nekik. Az őszinteség a legegyszerűbb. Csak egy normális okot akar, úgyhogy mond el neki ezt. Én megérteném.
2021. ápr. 6. 20:36
8/12 anonim válasza:
Egyszerű megmondod hogy:
-nem őt szégyelled hanem a haverjaidat
-nem olyan közeli a kapcsolatod velük hogy be kellene mutatnod
Szerintem ez így korrekt, én ilyesmit várnék a barátomtól(bár nem kértem ilyesmit soha de mind1)
2021. ápr. 6. 21:11
9/12 A kérdező kommentje:
Ő se kérte, csak mindig mondtam hogy ne a sulinál találkozzunk, hanem kicsit arrébb, meg hogyha játszottunk nem hívtam be őket meg ilyenek. Tehát nem hívott, csak szóba került.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!