Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkálnak a haverjaim mert nem fekszek le egy lánnyal. Tanács?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy egy 16 éves szűz srác vagyok és bár van egy halom lány közeli barátom akikkel sokkal jobba vagyok mint a fiú barátaimmal és az egyikőjük szerelmes belém, de én ezt nem teljesen viszonzom. Rendes lány és szinte mindent tud rólam és évek óta barátok vagyunk, mindig ott voltunk a másiknak. Mióta a haverjaim megtudták hogy szerelmes belém folyamatosan szekálnak hogy ha nem is szeretem jöjjek össze vele és fektessem meg... de nem akarom őt így kihasználni pedig ő jelezte hogy ha akarom lehetne szó a dologról.. mit tegyek?2018. febr. 17. 00:41
1/4 Krecc15 válasza:
Ne halgass a haverjaidra,ha elő jön a hághatnék akkor döngesd meg de mások miatt ne :)
2/4 anonim válasza:
Csak azért hogy a haverjaidnak megfelelj,szerintem ne tedd. Te is megfogalmaztad, ez kihasználás.
Egyébként meg ha szűz vagy, talán nem vele kellene megejteni az elsőt. Tudom ez maradi duma,de klasszabb lesz olyannal akibe szerelmes vagy.
27/L
3/4 anonim válasza:
Ha elkezdenek pattogni és cseszegetni, akkor hagyd ott őket vagy mondd meg, hogy nem fogod, ha TE nem akarod! Amúgy is miért lenne ciki, hogy 16 évesen még az vagy? Én 20/f vagyok és szintén szűz, amire büszke is vagyok, hogy nem holmi egy éjszakás kalandba vágtam vagy egy érzelemmentes szexkapcsolatba, hanem megvártam/várom, hogy az első alkalommal olyan legyen, amilyet én szeretnék.
4/4 anonim válasza:
A válaszolók leírták, a válaszokat, megerősítem azzal, hogy ők nem a haverjaid, legyen haver/barát valaki, ezt nem teheti, nincs joga ehhez, hogy domináns személlyé váljon a kapcsolatot felett, ha kell privátba valami + tanács, akkor nyugodtan írhatsz. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!