Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverjaim piszkálnak, mert egy olyan lány tetszik, aki szerintük ronda, és buta, mit tegyek?
Én nem szeretném, hogy a hülye haverjaim piszkálják, amikor velem van, de nem tudom mit csináljak... Mégse bujkálhatunk...:( Mit csináljak ezekkel? Nem értik, hogy tényleg tetszik nekem a csaj, és nem hagynak békén, hogy beszélhessek vele, vagy bármi...
(Igen 14-15 évesek vagyunk, ezért ilyen éretlenek.)
Irigykednek, mert te már oda mersz menni egy csajhoz, ők meg nem.
Gondolom, nekik egyáltalán nincs barátnőjük, se szép, se csúnya. :)
Tessék "FÉRFIKÉNT" viselkedni: xarj bele, hogy mit vartyog pár kiskötsög, tedd azt, amit akarsz, és ne azt, ami másoknak tetszik!
Én is így jártam egyszer.Addig piszkáltak míg végül nem léptem.Utána kiderült,hogy a csaj szerelmes belém...
Életem legrosszabb döntése volt.
Ne hallgass rájuk
Miért? Hát nekik kell tetszen vagy neked? Ők csókolják vagy te? Ők ölelik, vagy te? Neked kell szeretni őt vagy nekik?
Ki a fenét érdekel, hogy mit gondolnak? Véleményekből nem élünk meg.
Legyél tökös gyerek és védd meg. Elvégre ezért vagy férfi! Vagy félsz tőlük? Nyúl vagy?
Nem is kell bújkálni! Ez a szerelem diadala! Mi a fészkes fenétől félsz? Akkor járj azzal, akit ők akarnak neked, és boldogtalan leszel, ők meg megveregetik a vállad, hogy
"Fasza gyerek vagy, öcsém." Te meg sírsz, ahol senki sem lát. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!