Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azzal a buta dologgal jönnek itt a lányok, hogy mindenkinek más tetszik. De ha ez így van, akkor mégis miért mindig ugyanarra a típusra gerjednek a lányok?
Peldanak okaert itt van egy kép. Kapasbol meg tudom mondani, hogy ha muszaj lenne valasztani, akkor az 5 pasibol tuti minden laby a kozepsot valasztana. Ha mindenkinek mad lenne az izlese akkor a tobbi pasit a keprol is ugyanolyan arányban vàlasztanàk. Minden csaj ugyanarra a tipusra.gerjed szerintem akar tagadjak, akar nem.
Nekem ebből pont a szőke srác tetszik.
De az élet nem áll meg a külső mögött. FOntos, hogy valakivel ki is lehessen jönni, hogy támogasson, hogy mellettem legyen.
Nekem ami a férfiban számít, az az illata, az érintése, a mosolya, az életről hogy vélekedik, és, hogy az elveiért és szeretetiért álljon ki, ha kell a világgal szemben is.
Ne hisztizzen, és értsen az otthoni munkákhoz pl. barkácsolás.
Egy ilyen pasi simán eltekerheti a fejem.
22/L
Igen valoban en is azt valasztanam, de akkor is teves az allitasod mert nem igaz.
A volt baratom nekem annyira tetszett, hogy azt mondanam, hogy a legszebb ferfi akit lattam, es kepzeld az osszebaratnom azt mondja rola, hogy ronda es nem ferfias nincs semmi benne, tehat tevedsz
aki tetszik a tesomnak / csajnak az nekem egyaltalan nem jon be, mind ketten lanyok vagyunk es meg soha nem volt, hogy teszedjen nekem az o pasija vagy forditva es nem azert mert tesok vagyunk, hane mert mas az izlesuk a noknek
Balrol a masodik.
(de masodik helyen nalam is a kozepso sarc lenne)
Eloszor is a ferfiaknal is hasonlo a helyzet....
Masodszor a kepen lathato kepen a legfiatalabb es legidoesebb kozott szerintem van 20 ev. Igy aztan tenleg van ertelme hasonlitgatni oket.
Harmadszor: Te ezek szerint nem olvastad el a valaszokat.
Kb 50% valasztotta a kozepsot a tobbiek mast.
Miért a férfiaknál nem az ideál a befutó? Ezt kár tagadni.
Az ember úgy lett kitalálva, hogy a szép nyerjen első körben. Hogy miért? Mert aki szép külsőre, arról jó géneket lehet feltétezni és ez a szaporodás alaplilére, a jó gének örökítése.
A sorsod te alakítod. Ne azt nézd, hogy milyen hátrányaid vannak, hanem azt, hogy ebből hogy kovácsolhatsz előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!