Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azzal a buta dologgal jönnek itt a lányok, hogy mindenkinek más tetszik. De ha ez így van, akkor mégis miért mindig ugyanarra a típusra gerjednek a lányok?
Figyelt kérdés
Peldanak okaert itt van egy kép. Kapasbol meg tudom mondani, hogy ha muszaj lenne valasztani, akkor az 5 pasibol tuti minden laby a kozepsot valasztana. Ha mindenkinek mad lenne az izlese akkor a tobbi pasit a keprol is ugyanolyan arányban vàlasztanàk. Minden csaj ugyanarra a tipusra.gerjed szerintem akar tagadjak, akar nem.
2012. jún. 24. 15:30
11/20 anonim válasza:
5 lány4 már kapásból egymástól különböző pasit választott, szóval ROHADTUL NEM Jött be az elméleted.
12/20 A kérdező kommentje:
Ugyis mind azt valasztana. Tok mind1. Max meg balrol a masodik johetne nekik szoba. Minden lany egyfoeman mukodik.Ellenben mi ferfiak nem azt valasztattuk volna. Hanem mind mast.
2012. jún. 24. 16:06
13/20 anonim válasza:
Hát nekem meg balról a második jön be :D Kis cuki :D
14/20 anonim válasza:
Mi a szarnak tetted fel a kérdést ha nem érdekelnek a válaszok? Menjél inkább vissza legózni.
15/20 anonim válasza:
Hát, nekem egyik se jön be :D 24/L
16/20 anonim válasza:
Én is a bal szélsőt választanám.
Mondjuk a külső nekem nagyon kevés ahhoz, hogy kezdjek valakivel. Nekem nem a szememet kell lenyűgözni, hogy megmaradjak egy pasi mellett, hanem az agyamat. Ha valakivel jól el tudok beszélgetni, az háromnegyed siker.
24/N
17/20 anonim válasza:
RiverSong:
Nem tudom, nekem a negyediken kivul barmelyik megfelel...
18/20 anonim válasza:
Na, megvan az első szavazat az 5.-re, így már mindegyik kapott. :)
19/20 A kérdező kommentje:
Ezt csak direkt irtatok, de senki sem gondolta komolyan.
2012. jún. 24. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!