Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé ekcémásak a lábfejeim, tele vannak csúnya sebekkel, ezért be vannak kötve és papucsban járok. El mernétek így hívni egy lányt? Nagyon szégyellem.
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 23:18
1/4 anonim válasza:
Hát...
Ha egy olyan lányról van szó, akivel nagyon szeretnél összejönni (hetek óta beszélgettek, osztálytárs, stb.), akkor szerintem várd meg míg meggyógyulsz. (Ha nem sok idő)
De amúgy mért ne? Legalább van egy kezdő témától. (Bár így belegondolva nem biztos, hogy a legjobb...😂)
De szerintem ne szégyelld.
2/4 anonim válasza:
Ha nem zokni van rajta, akk nem zavarna :D
3/4 anonim válasza:
Bőrgyógyász nem adott rá krémet?
4/4 anonim válasza:
Nekem ha tetszene egy fiú külsőre, belsőre, akkor ez pont egy olyan dolog ami nem fog érdekelni :D Nekem is vannak testi hibáim, nem ez határozza meg hogy mennyire működőképes egy kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!