Csak én szégyellem magam a nőgyógyásznál, ha fertőzés miatt kell mennem és csúnya a nemi szervem?
Figyelt kérdés
Undorítóan néz ki, de tényleg és nagyon szégyellem. A férjemmel kinunkban már röhögtünk rajta és hülye neveket adtunk neki, mert tényleg brutálisan néz ki. De az orvos előtt nagyon szégyellem magam, mert tényleg visszataszító. Nem nemi betegség, szerintem wellnesselés közben sikerült összeszednem, úgyhogy nem lenne mit szégyelnem, mert nem ismeretlen partnertől szedtem össze vagy ilyesmi.2014. okt. 20. 22:34
1/9 anonim válasza:
Latott ö mar cifrabbakat is-szerintem.
2/9 anonim válasza:
Ugyanmár, nődoki már annyira ronda fertőzést és vszeg ronda puncikat is látott már.
3/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy szégyelled meg elnézést kérsz,
de közfürdőben szedted össze, szeretnél meggyógyulni
4/9 anonim válasza:
Minél hamarabb menj el vizsgálatra
5/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek, nem húzom, halasztom, nehogy nagyobb baj legyen. És tudom, hogy látott már cifrábbat, pl amikor szültem nála, de az más volt. A szülés természetes folyamat, de a betegség az más.
2014. okt. 20. 22:58
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg felír valami antibiotikumot
7/9 anonim válasza:
Miért, egyébként nem szégyelled magad kicsit?
8/9 anonim válasza:
Én is szégyenlem magam ott terpeszteni, csupa ideg vagyok minden vizsgálat elött már egy nappal, pedig női orvosom van.
9/9 anonim válasza:
nem,ha valaki még egészségesen is megy oda,az is szégyenli magát,nem kellemes érzés idegen előtt beterpeszteni na meg ha még valami csúnyaság is van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!