Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhesen csúnya...

14 hetes terhesen csúnya fertőzés. Ötletek?

Figyelt kérdés
Szerintem 100%, hogy gomba de pénteken este kezdődött ég és viszket a hüvelyem de a canasten tabletta nem segített. Két napja öblögetek is de talán egy óráig jó utána újból nagyon fáj. Valami ötlet, hogy mit csináljak?
2010. ápr. 11. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
mindenképp menj dokihoz, és én nem öblögetnék - ha a hüvelyöblitésre gondolsz - mert azzal esetleg feljebb juthat a gomba gyorsabban. ha nagyon gáz menj be az ügyeletre.
2010. ápr. 11. 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
szerintem is ügyelet,vagy holnap reggel doki! lehet nem is gomba. És ilyen terhességi időben könnyen okozhat bajt a babánál...akár koraszülést is
2010. ápr. 11. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
hogy a francba szed össze egy KISMAMA ilyet ha odafigyel magára???
2010. ápr. 11. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak: terhessen sokkal fogékonyabb az ember a fertőzésekre és a terhesgondozásból adódóan átlagosnál többször jelenik meg nőgyógyászaton, az ottani vécékben pedig tanyáznak a gombák, bacik stb.

Nem szabad öblögetni és orvosi utasítás nélkül semmit sem használni, mert van ami nyugodtan használható terhesség alatt, míg más szereket tilos, az öblögetéssel pedig csak szépen felfertőzöd a méhed is...

2010. ápr. 11. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
csak oda kell figyelni, pont azért mert fogékonyabb. érdekes nekem semmi bajom, sőt még hallani sem hallottam ilyet a barátaimtól, ismerőseimtől. én szégyellném magam
2010. ápr. 11. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ezért szégyellhetnéd magad hogy ilyet írsz.....örülj neki hogy te semmit nem kapsz el...
2010. ápr. 11. 15:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, tuti, hogy csak kamu hozzászólás!
2010. ápr. 11. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem 2xvolt gombám a terhességem alatt,pedig nem is voltszex a férjemmel és tiszta is vagyok.nem szégyen egyáltalán!menj el orvoshoz,nehogy nagyobb baj legyen.
2010. ápr. 11. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Terhesen hajalmosabb erre az ember.

Próbálkozz tejföllel kedves kérdező, állítólag az helyrehozza.

De mindenképp keresd fel az orvosod.

2010. ápr. 11. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az OFF-ért, de ekkora tudatlanság mellett már ne tudok elmenni szó nélkül. Hogy valakinek a szervezetében elszaporodjanak a gombák, nem kell semmiféle fertőzés. Terhesség alatt a hormonok megváltozása miatt is hajlamosabbak a nők, hogy a gombák elszaporodjanak a szerveztükben, és egyben a hüvelyben is. Ezt nem kell feltétlenül elkapni, a szervezetben önmagában alakul ki, mert a gombák egyébként is ott vannak, csak normális állapotban, ha nincsenek elszaporodva nem okoznak problémát. Szóval ez nem az igénytelenségen múlik. Persze a táplálkozással, higiéniával sokat lehet rajta javítani vagy rontani.
2010. ápr. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!