Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, közületek ki gondolja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, közületek ki gondolja jónak és ki gondolja rossznak azt, hogy csak azzal fekszel le, aki az igazi és addig csak kézzel és max szájjal csinálnod azoknak akikkel jársz?

Figyelt kérdés
Ki hogy tartja jónak, ki hogy csinálja? Köszi a válaszodat!

tegnap 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Minek jársz vele, ha nem úgy érzed, hogy ő az igazi? Honnan fogod tudni, hogy ki az?
tegnap 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha most arra gondolsz mit gondolunk mi lányok a házasság utáni első szexről, akkor én azt mondanám hogy ez ilyen vallásos dolog, vki így csinálja vki meg nem. Én személy szerint nem ezt gondolnám a jónak hisz ki kell próbálni milyen másokkal is, mert akkor tudod hogy milyen megkülönböztetni a jót a rossztól.
tegnap 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem érzem azt, hogy a fiú, akivel vagyok, nem az igazi, szóval nem bízok meg benne minden tekintetben, nem érzem jónak a kapcsolatunkat, stb, akkor nem csak nem fekszem le vele, de mást sem csinálok neki. Ezekhez nekem mind kell a bizalom és a pozitív érzések, a kapcslatba vetett hit.
tegnap 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Azt, hogy valaki az igazi-e vagy sem, nem lehet eldönteni pár hét, pár hónap alatt. Ha viszont csak elkezdtünk járni, de valaki nem annyira jön be, azt sem kézzel, sem szájjal nem elégítem ki, hanem szakítok. Olyan nálam nincs, hogy csak járunk, ezért csak kéz és száj. Vagy vonz annyira, hogy szeressem vele a szexet, vagy nem vonz, és akkor nem járok vele. Ha meg vonz ugyan, de nem jó vele a szex, mert pl. önző, akkor az megint szakitási alap.

És ennek nincs köze a házassághoz, mert pl az exemmel 11 évig éltünk együtt, azt gondoltam, hogy ő az igazi, aztán elváltak útjaink. Képzeld el, ha a házasságra várok, hogy tudjam, hogy ő-e az igazi, és addig nincs szex, 11 éven át.

tegnap 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

A hüvelyed a jövendőbeli férjed tulajdona lesz, mint régen a hozomány, vagy hogyan képzelted el ezt? Ugyanúgy a testednek a része, mint a kezed vagy a szád.

Komolyan érdekelne a feltevésed mögötti logika. Főleg, mert a kéznél és a szájnál kiemelted, hogy TE CSINÁLNÁD NEKI, nem pedig kölcsönösen.

Olyan szex ne legyen, amit te is élvezel, mert nem szennyezed be a tested olyannal, akivel "csak jársz". De azzal nincs semmi baj, hogy olyan szex legyen, ami a pasinak jó érzés, neked meg közömbös.

Az erkölcs azt diktálja, hogy "akik nem az igazik", azok élvezkedjenek neked köszönhetően, te meg csak akkor érezz valamit, neked csak akkor legyen jó, ha eljön "az igazi" ? -.-

tegnap 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vélem, hogy egy kapcsolatnak természetes része a szex (pláne ebben a korban), nem a középkorban élünk.
tegnap 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!