Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Akkor is próbálkozzak ha azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is próbálkozzak ha azt érzem hogy ez így nem jó ?

Figyelt kérdés

1 hete megismertem egy csajt..nagyon szép különlegesen vonzó lány tényleg nagyon tetszik. A probléma az hogy nyilván nem csak nekem. Most lett vége az egyik komoly kapcsolatának..de már most is kavar valakivel (nem tudom mi van köztük) de hát meg érzéseim vannak.

Azóta egyszer találkozunk is elvittem egy helyre kocsival. Ott sok mindenről beszéltünk arról is konkrétan is mondtam neki a dolgokat (kicsit szerintem el kapkodtam) de tudta amúgy is..ez a találkozó amúgy nem volt annyira hű de jó de annyira rossz sem.

A probléma az hogy így ilyen alapon ahogy velem eljön csak úgy bárkivel elmegy szerintem aki olyan. Meg mind ezt úgy hogy van valakije elméletében” mert nem olyan választ adott ami egyértelmű lett volna …és általában akkor szól ha kell neki valami. Egyébként ha nem all valami az érdekében nem nagyon keres, így én sem őt. Vagyis én keresném amúgy de valami nem ok

Ha jobban foglalkoznék vele meg lehetne a dolog de valahogy rossz érzés fogott el és nem tudom meg e érné ez. Kicsit azt érzem hogy bármennyire vonzó ez a csaj így csak lehúzom magam vele érzelmileg.

Meg nem tudom..igazából ilyen helyzetben én nem voltam, nem akarok versenyezni senkivel meg felelni sem mert valami ilyesmi is van a dologban. Meg azt is érzem hogy pedig nagyon jó lenne ő nekem..de sokszor az van hogy csak azért mert hogy jó lenne vele megjelenni, jól néz ki, ilyesmi..de közben amúgy nem tudom milyen…és annyira nem hagyja magát megismertetni.

Mi a véleményetek erről? Inkább hagyjam bármennyire is szar érzés vagy egyenlőre hagyjam? Vagy probalkozzak nála csak valahogy máshogy hogy ez jó legyen ?

tegnap 10:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul fogalmaztam meg bocsánat
tegnap 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell megbeszélned magaddal, hogy ér-e annyit a csaj, hogy komolyabb lépéseket tegyél érte. Ha nem, akkor hagyd.
tegnap 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ezt legelösször magaddal kell megbeszélned, hogy számodra ér-e annyit a szükséges lépésekkel, dolgokkal, hogy a barátnőd legyen a lány. Ha erre a válaszod nem, akkor számodra nem éri meg a bele teendő energiát, ha pedig igen, akkor meg igen.
ma 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!