Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogos, hogy szakított velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy szakított velem a pasim, mert kövér vagyok? (17/L)

Figyelt kérdés
Képet privátban tudok küldeni.

máj. 7. 11:43
 81/104 anonim ***** válasza:
81%
Én is megnézném a fotódat!
máj. 8. 18:30
 82/104 anonim válasza:
12%

Szia. 17 évesen nyugodtan elhízhatsz.

Rengeteg időd van változni.

A gyerek pasikkal meg ne foglalkozz.

máj. 8. 21:56
 83/104 anonim ***** válasza:
88%

Valóban nagyon el vagy hízva és hogy még csak 17 éves vagy, külön nem bíztató. Mi lesz később?

Kezdj el odafigyelni, de ne azért, hogy másoknak tetsz, hanem a saját egészségedért. Később még komoly problémáid származhatnak ebből, ha nem változtatsz. Főleg nem jó, hogy nagyon rövid idő alatt jött fel 25 kiló.

Nem gonoszkodni vagy kötekedni akarok, jószándékból írok mindent.

máj. 8. 22:02
 84/104 anonim ***** válasza:
100%
25 kg hízás nagyon durva 17 évesen. 167 centihez a 86 kiló megengedhetetlenül sok. Szerintem ott óriási gondok vannak, ha így érzed jól magad a bőrödben, főleg ha tovább is szeretnél hízni. Mondjuk egy képet küldhetsz, higy megnézzelek
máj. 9. 15:08
 85/104 anonim ***** válasza:
100%
Képet küldhetsz, így látatlanban nehéz eldönteni
máj. 9. 16:39
 86/104 A kérdező kommentje:
Megengedhetetlenül sok :D ez valami engedélyhez kötött? :DD
máj. 9. 20:50
 87/104 anonim ***** válasza:
100%
Tyű...másfél év alatt magadra pakoltál negyed mázsa zsírt, csak gratulálni tudok🙄
máj. 9. 21:10
 88/104 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "kicsit" több evés. Eleve, 167 centivel és 62 kilóval indultál, tehát akkor még lehetett jó alakod (vagy mégse?), de semmiképpen sem voltál egy csontkollekció. Aztán valahogy nem is tudom, a barátod helyett beleszerelmesedtél az evésbe, és ahogy látom, azóta nincs megállás. Csóri srác meg nézhette végig, ahogy a barátnője, akihez egykor vonzódott, egyre csak hízik és hízik. Ráadásul, gondolom genetika, a felesleg nagy része a hasadra ment, mintha csak felpumpálták volna. Habár ha folyamatosan zabálsz, akkor valószínűleg fel is vagy puffadva rendesen. Hatalmas a hasad, úgy dudorodik, gömbölyödik, mintha fel akarna robbanni. Nem is értem, hogy gondolhattad, hogy "csak" 15 kilót híztál, az se kevés, de ekkora hashoz képest az semmi. 25 kiló, az meg azért már teljesítmény, és nem pozitív értelemben.
máj. 9. 21:33
 89/104 anonim ***** válasza:
100%

Megkaptam a képet.

Nem ismerem a pasid ízlését, de nekem ez nagyon sok! Bocsi, csak őszinte akartam lenni.

máj. 9. 21:45
 90/104 anonim ***** válasza:
86%
Én is megkaptam a képet. Őszinte leszek, csak azért kértem el, mert reménykedtem benne hogy kamu, és egy 17 éves lánynak van annyi esze, hogy nem küld magáról minden random képet az interneten. Ez be is bizonyosodott, a kép amit privátban elküld egy, redditről leszedett kép (nem is akárhonnan.. r/weightgainfetish). Senki ne dőljön be neki, valszeg egy 40es rejszoló f@szfej aki itt éli ki magát.
máj. 9. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!