Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy szakított velem a pasim, mert kövér vagyok? (17/L)
Figyelt kérdés
Képet privátban tudok küldeni.máj. 7. 11:43
61/104 anonim válasza:
Nekem ne küldj képet.
A 79 már sok nekem.
Nekem max 65-ig lettél volna jó a 167 centidhez.
Bocs.
62/104 A kérdező kommentje:
61: én úgy emlékszem, de majd megmérem
máj. 7. 16:05
64/104 anonim válasza:
Inkább kettő 45 kilós,mint egy 90 kilós...🙂
66/104 anonim válasza:
Miota osszejottem a parommal, en is felszedtem par kilot. De nem zavarja, inkabb csak attol tart, hogy magamnak nem fogok tetszeni. De mit takar nalad a kover jelzo? 20/L
67/104 anonim válasza:
Szerintem nem helyes, ha neki csak a kinézet számít
68/104 A kérdező kommentje:
Na ráálltam a mérlegre, és kicsit meglepődtem. 86 kg vagyok per pillanat. Mondjuk ez az érzésemen nem változtat semmi, ezek csak számok.
máj. 7. 21:50
70/104 anonim válasza:
Én sem maradnék együtt olyan személlyel, aki ennyire lesz@rja a saját egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!