Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki mondja, hogy a lányok csak a rossz fiúkat szeretik, és a macsózás bevált taktika. Egy dagadt, kövér fiú is ezt vesse be? Neki jól áll, nem ciki?
Mennyire dagadt? Dagadt csak vagy izmos is? És sok sok tulajdonság, háttér még.
Amúgy meg ez úgy menő hogyha lefogsz.
Jézus, ezek a válaszok.
1) Általánosítás, hogy a lányok csak a rosszfiúkat keresik.
2) A "rosszfiúság"-ból az embereknek az önbizalom, ami imponáló. Szerintem egy önmagával elégedett, magabiztos kövér srác is lehet vonzó!
3) Azoknak, akik jönnek a "foggyále"-dumával: lehet az ember alkatilag is erősebb testalkatú, okozhatja a túlsúlyt anyagcserezavar, hormonháztartási zavar, sőt sok gyógyszer is okozhat testsúlynövekedést. Én sportos, mozgós életet élek, mégis az egyik gyógyszeremet le kellett állítani, mert két hét alatt 5 kilót híztam.
#5: Micsoda rossz szerecsenmosdatás. Az elhízás oka 98%-ban nem anyagcserezavar, hanem helytelen táplálkozás.
Kérdező: nem a menőség miatt kell lefogynod, hanem, hogy 30 évesen ne legyél cukorbeteg, 40 évesen ne kapj koszorúér elzáródást, és 50 évesen ne menjen tönkre a térded.
A rosszfiúkat nem szeretik a lányok, ezt csak olyanok mondják, akik képtelenek kapcsolatot keresni lányokkal, és meg kell magyarázni, miért.
Viszont a lányok tényleg nem szeretik a kövér fiúkat, elég gusztustalan párként.
Azért azt nem mondanám, hogy nem szeretik a kövér fiúkat.
Mármint: izlések és pofonok, ismerős?
Egyébként az is kérdés mennyire kövér. Egészségtelenül kövér vagy még elmegy kategória.
A rosszfiúkat nem szeretik a lányok, ezt csak olyanok mondják, akik képtelenek kapcsolatot keresni lányokkal, és meg kell magyarázni, miért.
A kérdésre válaszolva, pedig ezzel egyetértek.
A rosszfiúkat általában csak az IQ mínuszos, k_urvás csajok szeretik, vagy nem is csak k_urvásak, hanem konkrétan k_urvák.
A normális lányok nem.
Szóval nem kell rosszfiúvá válnod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!