Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez titeket is zavarna? Mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is zavarna? Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Szóval 2023-ban vagyunk amikor is kiderult hogy az exemnek tetszik az egyik osztalytarsam (egyik baratnomtol tudtam meg). Ekkor annak a lanynak volt baratja igy hat eselytelen lett volna hogy ossze jojjenek. Aztan 2024 majusaban ezzel a lannyal en joban lettem es igazabol igy a nyaron nagyon sok idot toltottunk egyutt szinte legjobb baratok lettunk. Aztan most kb 1 hettel ezelott bejelolte az exem ot, o pedig visszaigazolta idezem “csak azert mert megakarom nezni hogy ram ir-e” de mondta hogy lefogja torolni de ezt azota sem tette meg. Aztan itt van az hogy multhet penteken elmentunk az unokahugomnak a farsangjara aztan ugy volt hogy az exem is ott lesz es a baratnom pedig nagyon varta ot mert hogy csak miatta ment volna a pali, de lehetett erezni/latni hogy a szemevel is ot keresi mindenhol…Igaz ezzel az exemmel mar 5 eve hogy szakitottunk de én szerintem hogyha barat vagy valakivel akkor nem akarsz a masik exevel semmi kapcsolatot. En nem tudnek ilyet csinalni. Nem mondtam neki hogy zavarna ez a dolog, pedig elegge zavar. Nem az hogy en feltekeny vagyok vagy barmi hanem megis csak van egy kozos multunk. 19/L
tegnapelőtt 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

“ ezzel az exemmel mar 5 eve hogy szakitottunk de én szerintem hogyha barat vagy valakivel akkor nem akarsz a masik exevel semmi kapcsolatot.”

Ez életszerűtlen!

Szakítottatok, 5 éve nincs közötök egymáshoz.

Ha egymásba szeretnek, ahhoz sincs semmi közöd.

Nem birtokolod sem az exedet, sem a barátnődet.

A szerelem történik velünk, nem elhatározás kérdése.

Én olyat is ismerek, hogy a srác szakított a barátnőjével, nem illettek össze.

2 év múlva a bátyja elé állt, hogy szerelmesek a lánnyal egymásba. Megbeszélték. Nem volt semmi kifogás. Azóta már 2 gyerek is van. Teljesen átminősült a kapcsolatuk: sógor, sógornő.

Az élet ilyet is produkál.

Hogy jössz te ahhoz, hogy megszabd két független embernek, hogy kapcsolatot létesíthetnek, vagy sem?

tegnapelőtt 02:29
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Zavar, hogy a barátnőd kapcsolatba lépett az exeddel, főleg mert tudja, hogy van közös múltatok. Bár azt mondta, hogy csak kíváncsiságból igazolta vissza, mégsem törölte, és úgy tűnik, hogy érdekli a srác. Nem vagy féltékeny, de szerinted egy barátságba nem fér bele, hogy valaki az exeddel próbálkozzon.

18/f

tegnapelőtt 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
"én szerintem hogyha barat vagy valakivel akkor nem akarsz a masik exevel semmi kapcsolatot." - Az érzelmek nem racionálisan működnek, nem tudod azt mondani az agyadnak, hogy mostantól mással foglalkozzon.
tegnapelőtt 06:46
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
#2 Ez ilyen chatgpt elemzés?
tegnapelőtt 07:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen jártatok .... már rég el kellett volna felejtened. A csaj meg most egy éve a barátnőd .... hadd csináljanak már, amit akarnak. Engedd el a kiscsávót, magaddal foglalkozz.
tegnapelőtt 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel az exedről van szó tehát már nem vagytok együtt,ha össze jön a lánnyal akkor együtt lesznek.

Ha ennyire zavar gondolom még mindig érdekel az exed.

Én is voltam ebben a cipőben,de engem nem zavart,mert az exem volt,nem jöttünk ki és vége lett.

tegnapelőtt 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"megis csak van egy kozos multunk" - Nem házasok voltatok 15 évig, hanem 5 évvel ezelőtt jártatok egy rövid ideig. Ez a csaj idő közben lett a barátod, 4 évvel a kapcsolatod után, a srácnak pedig már akkor is tetszett, mikor még nem voltatok barátok, szóval igazán nem lehet ezt számonkérni rajta.
tegnapelőtt 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!