Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan költözzünk össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan költözzünk össze (többi lent)?

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok és a barátnőm is. Szüleinknél élünk mindketten. Nekünk van egy ház, amit szüleim nekem adtak, hogy majd abban éljek amikor eljön a idő. Barátnőm anyukája eléggé rossz személyiségű és a kapcsolatuk sem felhőtlen. Dióhéjban elég annyi hogy kihasználja otthon, csúnyán beszél vele, megveri olykor semmi élete nincsen. Úgy volt hogy 18 évesen otthagyja az anyját és összeköltözünk, pénzügyi dolgokat szüleim állnák mindenben támogatnak minket, ebbe nem kell belemenni most, a lényeg hogy nem halnánk éhen, stb. De attól tartok ő nem fog eljönni onnan az anyja manipulálása miatt. Azzal az indokkal is, hogy nem akar rosszban elválni az anyjától, de sajna ahogy elnézzük csak az az opció van. Ilyenkor mi a teendő? Azzal se kell meggyőzni, hogy "nem ő az igazi" meg az olyan választ se kérem, ami egyből rávágja hogy "hagyd ott akkor" mert nem így megy. Esetleg van más aki hasonló cipőben járt? Válaszokat köszi

tegnapelőtt 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

A barátnőd toxikus környezetben él, és bár szeretne elköltözni, az anyja manipulációja miatt bizonytalan. Mivel a szüleid támogatnak titeket, anyagilag megoldható az összeköltözés, de neki is el kell hinnie, hogy ez a legjobb döntés. Érdemes türelmesen beszélgetni vele, biztosítani róla, hogy mellette állsz, és segíteni neki abban, hogy érzelmileg is felkészüljön a lépésre.

18/f

tegnapelőtt 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ. Per pillanat is próbálok mellette lenni, mindvégig mellette voltam és próbálom elérni hogy készen álljon. Legbelül lehet tudja ő is hogy muszáj eljönnie onnan, mert említette, csak nagyon sok olyan tényező van ami miatt "oda van kötve" ami elég balszerencsés dolog így
tegnapelőtt 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

#1-es válaszoló voltam.

Ha közben van valami amivel kapcsolatban tanácsra lenne szükséged vagy csak megbeszélnéd valakivel, akkor nekem nyugodtan írhatsz.

tegnapelőtt 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet durvának tűnik, amit írok, de akit annak ellenére lehet manipulálni, hogy rossz neki, azzal egész egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Az egyetlen lehetőség, hogy megpróbálod megértetni vele a nyilvánvalót.
tegnapelőtt 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Van bizonyíték a verésre? Mert ha igen, akkor feljelentheted az anyját, aki így (remélhetőleg) eltűnik a képből és az egyetlen opció te leszel neki.
tegnapelőtt 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg el kéne jönnie
tegnapelőtt 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet vele értelmesen beszélgetni? Nem fogja fel, hogy nem normális az, ha megverik?
tegnapelőtt 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!