Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ki találta hogy ő el költözik az anyjával tőlem jó messze persze, de eszébe se jutott az hogy költözzünk végre össze pedig mondtam neki sokszor, szakítottam vele, jól tettem?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 19:32
1/3 anonim válasza:
Túl kevés a rendelkezésre álló információ, hogy megállapítsam.
2/3 anonim válasza:
Kort mondasz ?
Hat hogy is mondjam.
Nem hiszem hogy jol dontottel.
Mert ki is talalta ki? Az anyja vagy o? Elvegre az annyanak kell eslosorban donteni a kotozesrol nem a volt baratnidnek. Neki ez egy hirtelen fellangolas amiben sok indok lehet.
Igaz ha tenyleg elkoltozik qrva nehez a tavkapcsolat de lehetseges. (Elvegre semmi se.lehetetlen) tobb beszelgetes a.megszokottnal.
Es megszervezni talalkakat hetente legalabb 2x
Es amugy milyen messze akar elkoltozni??
Nem hiszem hogy az orszag masik vegere koltozne.
3/3 anonim válasza:
tényleg szükség lenne több információra, de így elsőre azt mondanám, hogy nem kellett volna szakítanod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!